Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Søg efter et stikord, eller se dig om i de forskellige kategorier

HJÆLPETEMAER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Kan jeg ændre eller annullere min bestilling?

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din bestilling, så kontakt venligst straks vores kundeservice (069 91 82 54). De fleste ændringsforslag kan vi gennemføre uden problemer, inden bestillingen lander hos trykkeren. Tjek status på din kundekonto. Vi trykker jo udelukkende varen til dig, så vi beder dig om at teste den grundigt, inden bestillingen afgives.

Kan jeg få et prisoverslag?

Vi sender dig naturligvis gerne et tilbud. Kontakt os på mail (info@teamshirts.dk) med dine ønsker, ideer og designs, eller brug vores formular. Vi sender dig sædvanligvis et prisoverslag indenfor 1-2 hverdage.

Leveringsdato

Brug vores leveringstidsberegner, og find lynhurtigt din leveringstermin. Indtast bestillingsdato herunder. Husk, at bestillinger med betalingsmåden bankoverførsel først går i trykken, når overførslen er registreret på vores konto.

Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål til designet?

Uanset problemet, så står vi klar med råd og dåd og løser det sammen med dig. Vi kan altid svare på spørgsmål om produktstørrelser, designformater og trykmetoder.

Kan jeg betale min bestilling uden moms?

Bestillinger skal principielt betales inklusive alle de i bestillingsbekræftelsen anførte delelementer (moms, fragt, osv.).

Hvilke betalingsmåder er til rådighed?

Du har følgende betalingsmuligheder til din rådighed:

Hvad sker der, når jeg har bestilt?

For at være sikre på, at du og dit team får den bedst mulige oplevelse, kontrollerer vi alle bestillinger, før de går i trykken. Vi kan se, om grafikkernes kvalitet er i orden, og om placeringen passer, og så vælger vi den bedste trykmetode. Vi foretager naturligvis kun ændringer, hvis du er indforstået med det. For at det kan gå hurtigt, anbefaler vi dig at oplyse dit telefonnummer på bestillingen og også regelmæssigt at tjekke din indbakke.

Hvilke trykmetoder anvendes?

Vi kontrollerer alle jeres bestillinger endnu engang for designkvalitet og lignende, så på dette trin fastlægger vi også den optimale trykmetode for jeres design. Den kan I altså ikke selv beslutte i designeren. Naturligvis prøver vi på at ramme jeres ønsker så præcist, som det er teknisk muligt. Kontakt gerne vores kundeservice derom, efter at bestillingen er afgivet ( oder 069 91 82 54).

Hvordan opstår min samlede pris?

Vareprisen består af produktprisen og antallet af designede produktsider (for, bag, ærmer...). Vi beregner en fast trykpris pr. side. Det er lige meget, hvor mange farver og motiver du bruger, eller om du personliggør hver vare med navne og numre. Ved komplekse processer som og er der engangsmeromkostninger til klargøringen. Standardfragt er gratis på alle ordrer.

Hvordan ser returreglerne ud?

Hvis der er mangler ved den bestilte vare (f.eks. hvis vi har lavet en trykfejl), så tager vi naturligvis artiklen retur og tilbagebetaler dine penge eller sender dig en ny shirt.

Kan jeg bestille prøveeksemplarer?

Naturligvis sender vi dig gerne et prøveeksemplar - eller ved usikkerhed om størrelser også gerne flere utrykte prøver.

Security Incident July 2021

We recently became aware that an unauthorized third party may have gained access to parts of our platform. We took immediate steps to protect our data from this attack and are actively investigating this issue. Our business operations were not affected by this incident and all systems are running normally.

Hvilke forsendelsesomkostninger kan der opstå?

Standardforsendelse er gratis. Se priserne på ekspresforsendelse i tabellen.

Vær opmærksom på forholdet imellem design- og produktstørrelse

Hvis dit uploadede motiv ikke kan placeres, så skyldes det som oftest, at det ikke er egnet til dit valgte produkt. Til åndbart materiale har vi brug for vektorfiler. Vektorgrafikker er sat sammen af linjer, cirkler eller kurver og kan derfor forstørres eller formindskes, uden at kvaliteten forringes. Forskellige programmer tillader fremstilling af vektorgrafikker, f.eks. Corel Draw, Adobe Illustrator eller Inkscape. Du bør absolut tage hensyn til de nedenstående anvisninger, når du designer. Imens du uploader dit motiv, tester vi det automatisk ud fra disse kriterier og tilpasser det om nødvendigt. F.eks. forstørrer vi motivdele, som er for små, hvorved trykket senere holder bedre på T-shirten. Hvis automatiske ændringer ikke er mulige, vil du modtage besked om det. Det skal altså nok gå alt sammen. Kontakt vores service med det motiv-ID, som bliver vist ved upload. Vores grafikere gør dit motiv klar til tryk - manuelt og ganske gratis.

KONTAKT