fodboldtrøjer med tryk

Fodboldtrøjer med Tryk

Design spillertrikots til dit team

Uanset om I er et professionelt hold eller om I jogger sammen efter arbejde - til den fælles sportslige optræden som både samler indadtil og viser sammenholdet udadtil har I brug for det optisk fængende træningsudstyr!   Med vores enkle shirt-designer kan du nemt selv designe spillertrikots til dit team og på den måde udtrykke både jeres teamspirit, jeres originalitet og jeres professionalisme! Prøv det lige nu, gratis og uforbindende, og lad din shirt-kreativitet få helt frit løb! Smid det slidte træningskluns - på med de flotte spillertrikots! Prøv det gratis og uforbindende og lad din kreativitet få helt frit løb!  Vi hjælper dig med alle trin i designprocessen og sender jer gerne prøveshirts på forhånd, så det bliver klart, hvilke spillertrikots der passer til hvilke biceps. Brug den intuitive voting-funktion, så alle medlemmer af teamet bliver tilfredse med f.eks. dine spillertrikots. Dernæst er der fri fragt lige hjem i jeres brevkasse. Tiderne er forbi, hvor det var en stresset hjemmeopgave selv at designe spillernavne og rygnumre på spillertrøjerne.  TeamShirts løfter opgaven for dig og giver dig mere tid til den daglige træning.
 

Vores service-løfte

Udnyt de solide rabatter hos TeamShirts: Allerede fra 6 produkter sparer du 10 %  - samlet kan der være op til 60 % at spare for din klub. Det er legende let at designe, og opstår der selv det mindste problem, så hjælper vi dig gerne via mail og telefon. Hvis du har problemer med den grafiske håndtering af dine logoer eller motiver, så hjælper vores professionelle grafikafdeling dig gerne videre med design af spillertrikots. Helt gratis. Prøv det lige nu i TeamShirts designeren, jeres nye spillertrikots venter allerede. Hvis jeres fodboldtrikots eller håndboldtrøjer mod forventning ikke falder i jeres smag tilbyder vi 30 dages fuld returret. Vi bestræber os på at gøre alt for at I meget snart kan stille op i nye, enestående teamtrikots. Jeres teamspirit er vores motivation!
 

Den rigtige spillertrikot til enhver lejlighed

I vores sortiment finder du ikke bare de klassiske fodboldtrikots og træningsjakker, men en bred palette af forskellige typer shirts, materialer og stilarter inklusive målmandsudstyr. Lange ærmer, korte ærmer, uden ærmer, med rund hals eller V-udskæring, korte bukser, lange bukser - og derudover træningsjakker og sweatshirts. Bekvemt eller funktionelt - kvaliteten er altid i top: Vi lægger vægt på at bruge kvalitetstekstiler og bruger derfor megen tid på at finde og evaluere vores leverandører. Fra bekvem bomuld til åndbart jersey. Vi tilbyder dig en række produkter inden for shirts og jerseys som vil egne sig perfekt til spillertrikots eller som vil fuldende hele sættet. Lige meget hvad du beslutter, så vil du altid modtage produkter af en kvalitet, som vi fuldt og helt står inde for. Endvidere tilbyder vi et udvalg af særlig bæredygtigt produceret beklædning: Vores shirts af økologisk bomuld er bæredygtigt produceret og bidrager dermed til en mere miljøvenlig verden.  Så når du vælger spillertrikots, kan du samtidig yde et bidrag til en mere bæredygtig verden.
 

Brug for support?


Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf 069918254.
Er du ikke sikker på, hvilket logo dit team skal have?
Vi hjælper dig gerne videre med designet.
Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!
Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.