Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Bikertøj med logo

Fælles om at give gas

Bikertøj med logo

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

T-shirts og hættetrøjer

Accessories

Når man kører motorcykel, holder man sammen.

Og det fællesskab vil man gerne vise de andre på vejene: At man har et stærkt sammenhold. Hos TeamShirts kan I bestille lige præcis det outfit, som kan styrke jeres fællesskab. Vi tilbyder fx forskellige typer af stilrene, varme hættetrøjer samt t-shirt til både mænd, kvinder og børn i mange varianter. Vores designtools gør det super nemt at forsyne trøjerne med jeres egen klubs logo, rygmærke, navne osv. I kan også finde inspiration blandt vores tusindvis af gratis designs. 

Har I lyst til at vise familien og de nærmeste, at de også er en del af det store fællesskab? Hos TeamShirts kan I anskaffe alt fra kopper til morgenkaffen, en bamse til at passe på de mindste og en t-shirt eller en hoodie til resten af familien? Vores værktøjer er super simple, så du behøver ikke have prøvet det før for at designe produkter, som vil skabe misundelse på de store veje... 

Vores gratis designs

SÅ nemt kan det faktisk være...

Så snart du har valgt alle de produkter, som du ønsker tryk på (hoodies, bamser, t-shirts osv.), guides du videre til design'eren, hvor du nemt kan uploade jeres klubs logo og placere det på det ønskede spot. Som du kan se ovenstående, har vi en lang række designs, som du altid gratis kan supplere med, hvis du ønsker (endnu) mere lir på trøjerne. Når du har skabt et design - og endda måske flere - er det tid til at inddrage resten af klubmedlemmerne.

Med vores holdfunktioner kan du med et par enkle klik både sende dine designforslag til afstemning blandt kammeraterne OG indsamle deres størrelser i samme omgang. Jo flere produkter på jeres bestillingsseddel, jo højere rabat opnår I. Faktisk er der helt op til 50 procent at hente. Og leveringen? Den er gratis til hele Europa, så nu er der blot tilbage at vente spændt ved postkassen. Alt i alt bliver alle faktisk tilfredse, og I kan koncentrere jer om at komme ud på vejene og give den gas! 

Brug for support?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk.

Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold?

Vi hjælper dig gerne med designet af dit nye holdtøj.

Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!

Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Leveringen var meget hurtigere end vi…

Leveringen var meget hurtigere end vi havde regnet med og det hele var som det skulle være!

line Roed

Udmærket produkt

Udmærket produkt. Rimelig leveringstid.

Lennart Hilfeldt

Jeg bestilte en 2x slim fit t-shirt med…

Jeg bestilte en 2x slim fit t-shirt med print, med modtog 2 standard crew t-shirt med print I stedet.

Martin Flamgaard

Teamshirts

Fint tryk og kvalitets t shirt. Det er ikke sidste gang jeg handler her.

Morten Mørch Thomsen

Mega fedt tryk

Mega fedt tryk, men meget små i størrelsen. Selv vores xs meget slanke pige må op i en m - ville være rart at det blev oplyst. Vi kan kasserer 4 ud af 8 t-shirts, da der ikke er plads til selv de mindste babser

Minnie Warner

Fremragende

4,5/5 baseret på 788 anmeldelser