Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Profilbeklædning med logo

Fælles om et samlet udtryk

Profilbeklædning med logo

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Et udvalg af vores t-shirts og poloer

Fælles om det visuelle - fælles om visionerne

Det er simpelt at designe jeres profilbeklædning hos TeamShirts. Med disse 5 simple skridt kan du klæde dine medarbejdere godt på:

  1. Start med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 
  2. Når du har fundet den beklædningsgenstand, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 
  3. Herefter kan du uploade jeres logo, en sponsor, en QR-kode, et slogan etc. Mangler du inspiration, kan du også tage et kig på et af vores mange gratis designs. 
  4. Når designet er klart, kan du med vores indsamlingstool sende et link til de medarbejdere, der skal angive deres størrelse inden den endelige bestilling afgives. 

Husk: Vi leverer gratis i hele Europa!

Vores designs

Synliggør dit brand!

Hvad enten, I er en etableret virksomhed, et mindre firma, et splinternyt start-up eller en gruppe af skiguider på sæson: Det er vigtigt med et sammenhængende udtryk. Hos TeamShirts tilbyder vi både et sortiment af poloshirts til det stilrene look, samt en stor variation af t-shirts og trøjer det den lidt mere uformelle stemning.Unikt firmatøj er en billig og fordelagtig form for marketing. Dels for at skabe en synlig og sammenhængende identitet, men især for at opnå følgende: Synlighed og troværdighed!

Et sammenhængende brand skaber tryghed hos potentielle kunder, fordi det viser, at I har en professionel tilgang til jeres forretning og til den service, I udøver. Ved at synliggøre dit brand og logo via personligt firmatøj kan du skabe en vigtig opmærksomhed omkring din forretning eller forening. Er dit firma deltagende i DHL-stafetten eller på diverse konferencer og messer, er firmatøj også en genial måde at nå ud til nye kunder.

Dit endelige produkt behøver ikke være en anonym, plain t-shirt, hvis jeres visioner ser anderledes ud. Med TeamShirts designtools kan du lade din kreativitet få frit spil og designe præcis den uniform, der passer til jeres brand. Skulle du undervejs have brug for grafisk hjælp, har vi dygtige grafiske medarbejdere i vores serviceteam, som sidder klar til at hjælpe dig. Personligt firmatøj med eget logo binder relationerne mellem forretning, kunde og klienter sammen - en lille investering med stor effekt. Fyld mere i det store billede med firmatøj fra TeamShirts. 

 

Vores serviceløfte!

Hos TeamShirts går vi meget op i at yde dig og din arbejdsplads en god service og erfaringsrig ekspertise. Det er vores ambition at producere og levere dit personlige firmatøj så gnidningsfrit og så hurtigt som muligt. Vi tilbyder gratis levering i hele Europa - ligegyldigt ordrens pris og størrelse. Hvis det haster med leveringen, tilbyder vi hos TeamShirts også ekspresslevering. Det kan være, hvis du skal bruge klæderne til et bestemt forretningsevent, en konference eller et møde med en vigtig kunde. 

Er du i tvivl om, hvilke produkter der vil passe bedst til netop jeres profil? Har du brug for assistance til tilpasning af logo, eller til valg af printmetode? Vores kompetente kundeservice sidder klar ved telefonen og ved tasterne alle hverdage fra 8:00-18:00. Kontakt os på telefon +45 69 91 82 54 eller på email info@teamshirts.dk - skriver du til os mellem mandag og fredag, vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer. Simpelt, serviceminded og professionelt. 

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have? Vi hjælper dig gerne videre med designet. Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.

Forklæder

Produkt og pris var i god overensstemmelse. Hurtig levering.

Helle Madsen

Meget godt

købte 24 hoodies til en studietur. de kom hurtigt og er god kavlitet. hjemmesiden var let at bruge, alt var godt

Dagmar Qvortrup Thomsen

Hurtig levering og nem bestilling.

Hurtig levering og nem bestilling.

Lisa Rasmussen

Ikke andet end 🌟🌟🌟🌟🌟 til denne…

Ikke andet end 🌟🌟🌟🌟🌟 til denne hjemmeside 🙌🏻

Kristina Lassen

Nem måde at designe t-shirts på

Nem måde at designe t-shirts på, fin kontakt og ekstra hurtig levering end standard ;o)

D Larsen

Fremragende

4,5/5 baseret på 675 anmeldelser