Trænings- og gymnastiktøj med tryk

Trænings- og gymnastiktøj med tryk

Trænningstøj - så du kan føle dig fri

Flere produkter

Design matchende outfits til dig og dit hold

Højt at flyve - dybt at falde? Hos os lander du direkte i outfit-himlen. 
Uanset om du har det bedst med at springe langt, springe over hvor gærdet er højest eller lavest, om du vil lave dine moves solo eller lave dem i takt med andre: TeamShirts har det rigtige outfit til dig og de andre på holdet. 
Skal dit hold til stævne, til konkurrencer, eller savner I bare generelt at føle jer som en enhed? Hvad med at troppe op i matchende tøj og på den måde vise, at I altid holder sammen: Både indeni og udenpå.

 Hos TeamShirts tilbyder vi et stort udvalg af produkter til din trænning. Forstyrrer det fx dit fokus, hvis din t-shirt  gennemblødes af sved? Med eksempelvis vores lækre Kempa t-shirts eller sortiment af åndbare tanktops kan du føle dig frisk under hele trænningen. Desuden skal man huske at holde sig varm, og derfor tilbyder vi også trænningssæt i mange varianter til busturen, ventetiden eller løbeturen hjem. Sidst men ikke mindst: Skal den have hele armen (det skal den da!), kan I også udstyre hele holdet med matchende sportstasker og drikkedunke. 

Vores gratis designs

Flere designs

Man må aldrig gå ned på udstyr!

... Men samtidig er udstyr det sidste, man gider tænke på, når man træner. Derfor har TeamShirts gjort det nemt for dig og dit hold. Med kun 4 simple skridt kan du designe lige præcis det outfit, som du drømmer om. Klik på knappen med "find dit produkt" og vælg hvor gennemført du ønsker, at dit outfit skal være: T-shirts, bukser, sportstaske, drikkedunk, og alt hvad hjertet ellers kan begære. Klik på det ønskede produkt, og du bliver ledt direkte videre til vores designer. Vores designer er virkelig simpel at bruge, så du behøver kun koncentrere dig om at vælge et motiv: Enten kan du vælge et af de flotte motiver  fra vores database, eller du kan selv uploade et motiv. Det kan fx være din klubs logo, dit holds kampråb eller skal det måske være et billede fra jeres seneste sejrsrus? 

Når motivet er på plads, er næste skridt at lade hele holdet få del i dit mesterværk. I samme omgang kan du både indsamle holdkammeraternes størrelser, rygnumre, navne osv. Vi har et perfekt fungerende værktøj til formålet, og det hele fungerer meget intuitivt. Blev du revet med af den kreative ånd og har du faktisk flere virkelig flotte designs, som dine holdmedlemmer kan vælge imellem? Vores geniale afstemningsfunktion gør det nemt for alle at give deres mening til kende. Til sidst er der kun tilbage at glæde sig over den voksende mængerabat OG at vente spændt på forsendelsen. Så nemt kan det være! 

Service og levering: Her er vores løfter!

Du går op i din trænning, og vi går op i dig. Derfor vil vi også gøre vores yderste for, at du ikke skal bruge for mange kræfter på at designe dit nye outfit. Skulle du undervejs løbe ind i nogen som helst form for tvivl eller irritation, skal du derfor aldrig tøve med at kontakte vores kundeservice. Her kan du få svar på alverdens spørgsmål om trykmetoder eller fordelene ved de forskellige produkter. du kan også få personlig og professionel hjælp fra vores dygtige grafikere til at færdigudvikle design og til at føre dine ideer ud i livet. 

Hos TeamShirt tilbyder vi gratis levering til hele Europa, så produkterne er det eneste, du rent faktisk betaler for. Står du og trænningskammeraterne i en situation, hvor det pludselig skal gå stærkt med levering af skinnende nyt trænningstøj, kan du selvfølgelig også vælge ekspresslevering. 

Brug for support?

 

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf+4569918254.
Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have?
Vi hjælper dig gerne videre med designet.
Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!
Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.