Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Muleposer med tryk

Fælles om at passe på vores klode

Muleposer med tryk

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Vores sortiment

Sådan gør du muleposer

Det er nemt og intuitivt at designe produkter i vores designværktøj. Du skal bare følge disse 4 skridt: 

1. Start med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet den mulepose eller gymnastiktaske, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på posen. Du kan        også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering

DESIGN NU

Vores mange designs

Økologisk mulepose eller den klassiske gymnastiktaske?

Muleposer og gymnastiktasker er smarte, anvendelige, klimavenlige OG du sparer endda penge på indkøbsposer undervejs. Hvis du gerne vil være med til at passe på vores klode, og gerne vise dit personlige udtryk frem imens, så er vores personlige muleposer lige noget for dig. Super nemme at designe og helt op til 50 procent billigere, hvis I bestiller mange - nu I er igang. Bestil dem til din forening, dit event, din arbejdsplads, din venindes gruppe, til jeres drikkedunke til DHL-stafetten eller til jeres vandretur til Spanien. Måske til tøseturen til New York eller Lalandia med familien? Vis hvem du er, og hvad du står for - og hvem du holder sammen med. Hos TeamShirts kan du få det hele! 

Brug for support?

 Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold? Vi hjælper dig gerne med designet af dit nye holdtøj. Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Hoodien jeg bestilte var af et billigt…

Hoodien jeg bestilte var af et billigt materiale, og min XXXL føltes som en helt normal XL, så lidt skuffende, men ellers var den meget flot

Et menneske

Super fine trøjer

Super fine trøjer, og hurtig levering efter de var trykket færdige☺️

Julua

Helt fantastisk service og god kvalitet på hoodies

Min datters klasse bestilte 49 hoodies til skoletur med særtryk på hver af dem - vi var sent ude, og for at hoodies skulle nå at kmme inden turen måtte vi tilkøbe lidt hurtigere levering (ikke den dyreste) og varerne kom efter kun 6 dage. Vi havde så tastet størrelsen forkert på en af trøjerne, og jeg skrev og spurgte om de kunne nå at levere en ny og hvad det ville koste. Dage efter fik jeg en besked om at de ville lave en ny i den rigtige størrelse og at vi ikke skulle betale noget. Den er nu kommet - igen efter kun 5-6 dage. Det er virkelig god service. Jeg har været i telefonisk kontakt med dem et par gange på et UK-nummer (link til track af UPS levering virkede ikke) - i begge tilfælde er jeg kommet i gennem på under 1 minut og er blevet mødt af venlig og hjælpsom kundeservice, som har løst sagen. Utrolig god købsoplevelse, jeg kan kan klart anbefale teamshirt.

Mette

Fantastisk service og hjælp med…

Fantastisk service og hjælp med tilpasning af grafik

Katrine

Hurtig levering

Hurtig levering

casper emcken

God

4/5 baseret på 604 anmeldelser