Bestil indtil jul?

Læs mere

Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Muleposer med tryk

Fælles om at passe på vores klode

Muleposer med tryk

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Vores sortiment

Sådan gør du muleposer

Det er nemt og intuitivt at designe produkter i vores designværktøj. Du skal bare følge disse 4 skridt: 

1. Start med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet den mulepose eller gymnastiktaske, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på posen. Du kan        også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering

DESIGN NU

Vores mange designs

Økologisk mulepose eller den klassiske gymnastiktaske?

Muleposer og gymnastiktasker er smarte, anvendelige, klimavenlige OG du sparer endda penge på indkøbsposer undervejs. Hvis du gerne vil være med til at passe på vores klode, og gerne vise dit personlige udtryk frem imens, så er vores personlige muleposer lige noget for dig. Super nemme at designe og helt op til 50 procent billigere, hvis I bestiller mange - nu I er igang. Bestil dem til din forening, dit event, din arbejdsplads, din venindes gruppe, til jeres drikkedunke til DHL-stafetten eller til jeres vandretur til Spanien. Måske til tøseturen til New York eller Lalandia med familien? Vis hvem du er, og hvad du står for - og hvem du holder sammen med. Hos TeamShirts kan du få det hele! 

Brug for support?

 Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold? Vi hjælper dig gerne med designet af dit nye holdtøj. Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Kvaliteten af t-shirts og tryk er ok

Kvaliteten af t-shirts og tryk er ok. Str passer også. Leveringstiden er ret lang og prisen er meget høj. På hjemmesiden bør der stå hvad 1 stk koster. Så kan evt. rabat ved flere stk af samme slags komme senere. Jeg købte 2 stk med samme tryk, men i 2 forskellige str og de kostede mig 600,- incl fragt. Det er da noget dyrere end 94,- som står ved det enkelte produkt.!!

Ilse Smed

Generelt en fin oplevelse.

Generelt en fin oplevelse. God service med hurtige tilbagemeldinger pr. email. Bare ærgerligt at man ikke kan se hvem der har bestilt hvilken trøje når man via websitet indsamler størrelser til en bestilling. Det gør faktisk funktionen stort set ubrugelig og skaber unødig forvirring.

Tobias Knudsen

Hurtigt levering og kvaliteten var i top

Hurtigt levering og kvaliteten var i top

patrick gregor

Hurtig levering og trykket er i god…

Hurtig levering og trykket er i god kvalitet.

Dennis Stenild.

Ekstrem nem måde at få lavet flot tøj med logo

Ekstrem nem måde at få lavet flot tøj med logo / andet trykket på. Har prøvet at få produceret tøjet hos andre firmaer, hvor det var for svært at få lavet en aftale. Meget tilfreds med resultatet, hjælp fra kundeservice til at nå frem til et godt resultat at tryk (logo) og kvaliteten af tøj. Dog lidt ærgerlig over leveringstid på 14 dage som brev i stedet for som pakke og sporbar (standard gratis)

Mathilde Sardal

Fremragende

4,5/5 baseret på 695 anmeldelser