Design din egen trøje hos TeamShirts

TRØJER MED TRYK - LAV DIN EGEN TRØJE

Sådan gør du:

1. Star med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet den hoodie, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på trøjen Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

Designs til enhver lejlighed

Flere designs

Hvorfor vælge os?

Jo flere jo bedre ✔

Står du og dit hold over for en særlig sommer? I er måske blevet studenter, én skal måske giftes, én er gravid, I skal på roadtrip, I skal til Mallorca, på den årlige familierejse eller måske lave verdens fedeste camp på landets festivaller? Lige meget hvad I skal være fælles om, har I brug for et fælles look - og her kommer TeamShirts ind i billedet! Vi lover et stort udvalg af produkter, mærker og materialer. Om I drømmer om den varme bløde hoodie af bomuld, eller om I har brug for praktiske fleecejakker til de kølige aftener - så finder I det her.

Det kan godt betale sig at være mange, der bestiller sammen. Med TeamShirts mængerabat kan I nemlig score helt op til 60 procents rabat. Når I har designet jeres foretrukne hoodie, kan I med enkelte klik sende et link rundt til vennerne, som gør det super nemt at indsamle størrelser osv. Har I flere designs oppe at vende, kan I også bruge linket til at foretage en nem og hurtig afstemning. Til sidst er der faktisk bare tilbage at nyde sommeren - imens den gratis levering finder vej til postkassen, 

Brug for support?


Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254 eller info@teamshirts.dk
Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have?
Vi hjælper dig gerne videre med designet.
Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!
Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.