Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Forklæder med eget tryk eller logo

Fælles om at skabe en oplevelse

Forklæder med eget tryk eller logo

Synliggør dit brand

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Forklæder i god kvalitet og flere farver

Sådan gør du:

  1. Start med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 
  2. Når du har fundet det forklæde, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 
  3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på forklædet. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 
  4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

     

Vores gratis designs

Restaurent merchandise

Det er ikke kun hos Hard Rock Café, at de kan gøre restaurent-merchandise til allemandseje. Med et flot sortiment af restaurentens forklæder, krus, t-shirts og caps kan du sprede budskabet om dit brand - billigt og effektivt. På én og samme tid kan du profitere på din cafés gode omdømme OG gøre dette omdømnme endnu bedre, endnu mere kendt og elsket.

TeamShirt leverer varer og tryk af god kvalitet, og du kan være sikker på, at disse produkter vil gøre god reklame for dit spisested, din kaffebar, din restaurent, dit værtshus eller din café på hjørnet. Forkæl jeres stamgæster med et udvalg af ækre produkter. Der er intet bedre kompliment til kokken, end at være en omvandrende reklame for restaurenten. 

Brug for support?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold? Vi hjælper dig gerne med designet af din nyt holdtøj. Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Altid super godt

Altid super godt

Mike

Super god men der er dog en lille fejl…

Super god men der er dog en lille fejl på en af hættetrøjerne.. Der er en rød streg på en af hætter e men ikke noget man ser. 😊

Mikkeline

Super fint

Super fint. Tak.

Victoria Garre

Hurtig levering og god feedback undervejs

Selvom firmaet er tysk fik jeg en god "dansk" oplevelse som gjorde at det føltes irrelevant at produktion foregik i udlandet

Morten

God oplevelse

Det var nemt at bestille og designe. Pakken ankom 5 dage før forventet. Kvaliteten på produktet er ok men kunne godt have været lidt højere. Ellers rigtig fin oplevelse :)

kjartan grassov

God

4/5 baseret på 589 anmeldelser