Forklæde med tryk til dig og dine kollegae

Forklæde med tryk

Sådan gør du:

 

 

1. Start med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet det forklæde, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på forklædet. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

 

Et personligt forklæde vi skabe synlighed!

...Og sørge for, at hele jeres brand og look har en sammehæng. Det er sådan noget, der får folk til at huske jer: Og til at komme igen.

Fordi vi er et firma, der er specialiserede i store ordrer, har vi stor erfaring med at producere præcist, solidt og ikke mindst: Til tiden.

Og fordi vi så godt kan lide vores gode kunder, tilbyder vi faktisk helt op til 60 % rabat, hvis I bestiller mange produkter på én gang. 

Restaurent merchandise

Det er ikke kun hos Hard Rock Café, at de kan gøre restaurent-merchandise til allemandseje. Med et flot sortiment af restaurentens forklæder, krus, t-shirts og caps kan du sprede budskabet om dit brand - billigt og effektivt. På én og samme tid kan du profitere på din cafés gode omdømme OG gøre dette omdømnme endnu bedre, endnu mere kendt og elsket.

TeamShirt leverer varer og tryk af god kvalitet, og du kan være sikker på, at disse produkter vil gøre god reklame for dit spisested, din kaffebar, din restaurent, dit værtshus eller din café på hjørnet. Forkæl jeres stamgæster med et udvalg af ækre produkter. Der er intet bedre kompliment til kokken, end at være en omvandrende reklame for restaurenten. 

Brug for support?

 

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk.
Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold?
Vi hjælper dig gerne med designet af din nyt holdtøj.
Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!
Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.