Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Forklæder med eget tryk eller logo

Fælles om at skabe en oplevelse

Forklæder med eget tryk eller logo

Synliggør dit brand

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Forklæder i god kvalitet og flere farver

Sådan gør du:

  1. Start med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 
  2. Når du har fundet det forklæde, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 
  3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på forklædet. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 
  4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

     

Vores gratis designs

Restaurent merchandise

Det er ikke kun hos Hard Rock Café, at de kan gøre restaurent-merchandise til allemandseje. Med et flot sortiment af restaurentens forklæder, krus, t-shirts og caps kan du sprede budskabet om dit brand - billigt og effektivt. På én og samme tid kan du profitere på din cafés gode omdømme OG gøre dette omdømnme endnu bedre, endnu mere kendt og elsket.

TeamShirt leverer varer og tryk af god kvalitet, og du kan være sikker på, at disse produkter vil gøre god reklame for dit spisested, din kaffebar, din restaurent, dit værtshus eller din café på hjørnet. Forkæl jeres stamgæster med et udvalg af ækre produkter. Der er intet bedre kompliment til kokken, end at være en omvandrende reklame for restaurenten. 

Brug for support?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold? Vi hjælper dig gerne med designet af din nyt holdtøj. Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Hurtig levering og jeg fik hvad jeg…

Hurtig levering og jeg fik hvad jeg forventede

Connie Johansen

produktet kom før forventet levering.

Jeg prøvede jeres produkt for første gang og kunne godt se, i skulle bruge nogle dage for at lave min hættetrøje . Men første efter jeg havde bestilt, så jeg det slet ikke bliver lavet i danmark. Godt tænkte jeg, tysk kvalitet må betale sig. Så fik jeg hættetrøjen og i udtaler den som premium men det synes jeg så ikke den er. Den er fin nok men ikke premium. :-) Så at den blev lavet i tyskland havde vel ikke noget at sige. Men jeg er glad for min hættetrøje og har nu planen om at bestille en t-shirt også. Jeg har nemlig brugt en fed skrifttype jeg ikke har set andre. Så jeg er faktisk lidt bundet til jer, hvad jo ikke gør noget.

Thomas Zeissler

Produkternes kvalitet var over det…

Produkternes kvalitet var over det forventede, de kom før den forventede leverings dato, og det problem der var ,blev ordnet med det samme selvom fejlen lå hos mig som kunde. Kan varmt anbefale.

Steffen Dyhr-Nielsen

Bedste det er ikke nok fem stjerner 👍🏽

Bedste det er ikke nok fem stjerner 👍🏽

mohammad jabor

God oplevelse, og gode produkter.

Jeg bestilte to løbe-trøjer med billede motiv, og tekst. Jeg skal bruge en af trøjerne til marathon d. 14 maj. UPS mistede min pakke, og TeamShirts sendt en ny pakke med det samme. Manden jeg fik i røret var virkelig venlig, og forstående overfor mig. God kundeservice, og generelt bare en virkelig god oplevelse. Produkterne er også super gode :)

Sabine Beck

God

4/5 baseret på 632 anmeldelser