Design din egen trøje

Trøjer med tryk - Lav din egen trøje

Hoodies til alle begivenheder - spar op til 60 % med dit team

Er du teamplayer, og vil du gerne ha' jer klædt på, så I understreger den fælles team spirit? Så er den helt rigtige løsning for dig en hoodie, trøjer eller hættetrøje med tryk. Trykte trøjer og hoodies viser jeres samhørighed, uanset om I spiller på samme hold, er aktive i samme forening eller simpelthen er et team af venner - så I kan svede, grine og fejre sammen. Som teamorganisator kan du helt uden forkundskaber og med fuld returret både designe og bestille hoodies og trøjer af økologisk bomuld. Lad dig begejstre af vores tilbud, og få også f.eks. tryk på fleece hoodies, lige efter dine egne ønsker.

Få trykt hoodies med jeres eget design

Teamshirts´ super gode tilbud beviser, at tryk hverken behøver at være svært eller dyrt. Få tryk på dine individuelle hoodies med kun fem enkle trin.  Du starter med at klikke på den røde button, og så vælger du en trøjer eller hoodie i den ønskede farve. Du har frit valg blandt vores kæmpe udvalg af hættetrøjer og kan ovenikøbet vælge at få tryk på trendprodukter som Bella eller Spreadshirt. På næste trin uploader du dit eget motiv eller vælger et af de færdige motiver fra vores tekstilproduktion. Her kan du også vælge at tilføje tekst eller navne efter eget ønske. Nu sender du med et enkelt klik din bestilling på det ønskede antal og i de rigtige størrelser af sted til TeamShirts, og kort efter modtager du de færdige trøjer hjemme hos dig selv.

Hvad er det særlige ved os?

Takket være vores årelange erfaring med tekstiltryk kan vi tilbyde mange forskellige trykmetoder. Til tryk på trøjer eller hoodies tilbyder vi f.eks. flextryk, som er et meget langtidsholdbart tryk (selv efter 50 vaske er det i fin form). Men også andre trykmetoder, som f.eks. flocktryk eller direkte digitaltryk,  kan uden videre lade sig gøre. Hvis du ønsker at designe fotos eller JPEGs på din hoodie eller trøjer, bør du vælge transfertryk (det samme gælder for komplicerede grafikker, som bedst kan omsættes med digitaltryk). Alle TeamShirts´ trykteknikker sikrer holdbar farvekvalitet på vores trøjer. De muliggør mange forskellige varianter af logos, ikke kun på hættetrøjer, men også på alle de tilhørende bukser, hoodies, forklæder, jakker og veste, poloshirts, spillertrikots, eller hvad du end måtte have brug for til netop din event. Klassiske trøjer, hoodies, trøjer, hættetrøjer eller hættejakker af økologisk bomuld: Vi har næsten alt hvad din trøjehjerne overhovedet kan forestille sig. Er du lidt af en naturnørd, og er du optaget af, hvad din trøje fremstillet af? Hvis du vil trykke hoodies med god og bæredygtig samvittighed, er det vores økologiske hoodies, du skal have fat i.   Eller er du mere sportstypen?  Åndbare trøjer med rund hals, træningsjakker, hoodies, joggingbukser eller funktionsshirts til både herrer og damer kan trykkes til yderst fordelagtige priser med TeamShirts´ mængderabatter på store ordrer. Ud over diverse sweats har vi også gode tilbud på øvrig sportsbeklædning, mobilcovers, tasker, forklæder, basecaps, huer, børneshirts, babyudstyr og meget mere. Tag da simpelthen et grundigt kig på vores produkter.

Brug for support?


Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf. 069918254.
Er du ikke sikker på, hvilket logo dit team skal have?
Vi hjælper dig gerne videre med designet.
Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!
Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.