Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Om os

Hos TeamShirt hjælper vi alle former for grupper med at skabe deres eget personliggjorte tøj i en strømlinet og brugervenlig proces. Uanset om du er på udkig efter holdtrøjer, virksomhedsrelaterede produkter og personaliserede varer til særlige begivenheder, er vores mål at promovere jeres holdånd og forbedre jeres oplevelse. Vores print, produkter og tjenester i topkvalitet gør os til den ideelle destination for dit teams personaliserede udstyr. Vi har fungeret som en uafhængig forretningsenhed under Spreadgroup siden 2014.Din tilfredshed er en af vores højeste prioriteter, og vi er glade for at kunne trække på et væld af ressourcer og ekspertise, som vi kan få fra vores kernemærke Spreadshirt. Siden vores etablering har vi oplevet en hurtig, stabil vækst og er blevet udvidet til en global forretning. Vi har dedikeret os til løbende at finde kreative måder til at forbedre designprocessen af dit personaliserede tøj på og at tilbyde en brugervenlig oplevelse for dit team.

5 Trykkeri

i USA og EU

vi opererer i

12 lande

6 Mio+

produkter, der blev trykt sidste år

10 år

erfaring med SpreadGroup

sælger over

905 produkter

TeamShirts Logo

Vores mission

Holdånd er kernen i vores bestræbelser, og vi sigter mod at realisere dine idéer og galvanisere kammeratskabet på dit hold.

Løftet fra TeamShirts

Geniale rabatter

Store teamrabatter også til små teams Vi har de bedste priser på teamoutfits.

Fri fragt

Ved standardlevering opnår du rabat, men med ekspresforsendelse går det endnu hurtigere.

Alt-i-én-pakke

Grafiker hjælp, returret og ekspres-levering. Vi har altid en løsning på dit problem!

Hvad kommer der?

Se vores FAQ for at finde svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have. Fandt du ikke det, du søgte? Kundeservice er engageret i at hjælpe dig med eventuelle problemer. Du er velkomment til at kontakte os.