Om os

Også her i TeamShirts er vi et sammenspillet hold. Vi kender de problemer,
som alle teams kæmper med, og netop derfor er vi blevet så gode til det, vi laver.

Det har vi gang i

TeamShirts gør det muligt for grupper af enhver art hurtigt og ukompliceret at designe beklædning, som viser jeres sammenhold udadtil og sætter fokus på jeres fælles erfaringer.

Siden foråret 2014 har vi som selvstændig division i Spreadshirt-gruppe arbejdet på at udvikle et online tilbud, som skal gøre det så enkelt som muligt for de ansvarlige at designe original og ens beklædning til deres team - det være sig inden for sport, business eller helt og aldeles privat.

Vi gik online med siden i oktober 2014, og siden har vi løbende arbejdet på at smidiggøre designprocessen for jeres teambeklædning, så den forløber endnu mere intuitivt og problemfrit. Vi håber på i fremtiden at kunne begejstre jer for vores tilbud med et par seje tekniske overraskelser, gode features og vores pålidelige service. I hvert fald har vi et par esser i ærmet. Teamgejst står rigtig højt på vores liste: Vi profiterer af masser af ekspertise, knowhow og gode erfaringer med produktionsstruktur fra vores kernemærke Spreadshirt. I fællesskab arbejder vi løbende på at gøre det eksisterende tilbud til store og små grupper endnu bedre. Vi er glade for feedback fra jer på immer.

Dine fordele

12 års erfaring

3 millioner trykte shirts om året

Personlig rådgivning & kvalitetskontrol

Her finder du os