Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Fodboldtrøjer med Tryk

Fælles triumftog

Fodboldtrøjer med Tryk

Geniale rabatter

Fri fragt

Afstemning

Overbevisende Spillerdragter

Design Spillerdragter til dit Hold

Uanset om I er et professionelt hold eller om I jogger sammen efter arbejde: Når I er fælles om jeres Sport, har I brug for ens trænningstj, der kan samle jer - indadtil og udadtil!  Med vores simple T-shirtdesigner kan du nemt selv designe spillerdragter til dit hold. På den måde kan I vise verden, at jeres holdånd danner ramme om et fællesskab, der både er unikt, originalitet og professionelt! Prøv det med det samme og lad din kreativitet få helt frit løb. Det er både gratis og uforbpligtende. Smid det slidte træningskluns - og hop i de nye spilledragter!  Vi hjælper dig med alle trin i designprocessen og vi sender jer gerne trøjer, som I kan prøve inden den endelige bestilling. På den måde bliver det klart, hvilke størrelser der passer til hvilke biceps. Brug afstemningsfunktionen, så alle medlemmer af holdet bliver tilfredse med de spillerdragter, du har valgt. Dernæst er der fri fragt direkte til jeres klub. Det skal ikke længere være en stressfaktor at designe spillertrøjer med både navn og nummer. TeamShirts løfter opgaven for dig og giver dig mere tid til den daglige træning.

Accessories til dit Hold

Vores serviceløfte

Udnyt de solide rabatter hos TeamShirts: Allerede fra 6 produkter sparer du 10 %  - i alt kan der være op til 40 % at spare for din klub. Det er legende let at designe, og opstår der selv det mindste problem, så hjælper vi dig gerne via mail og telefon. Hvis du har problemer med den grafiske håndtering af dine logoer eller motiver, så hjælper vores professionelle grafikafdeling dig gerne videre med design af spillerdragterne. Helt gratis. Prøv det lige nu i TeamShirts designeren, jeres nye spillerdragter venter allerede. Hvis jeres spillerdragter eller håndboldtrøjer mod forventning ikke falder i jeres smag tilbyder vi 30 dages fuld returret. Vi bestræber os på, at I så hurtigt som muligt kan stille op i nye, matchende spillerdragter. Jeres holdånd - vores motivation! 

Bliv inspireret af vores gratis designs

Den rigtige spillerdragt til enhver lejlighed

I vores sortiment finder du ikke bare de klassiske fodboldtrøjer og træningsjakker, men en bred vifte af forskellige typer t-shirts, materialer og stilarter inklusive målmandsudstyr. Lange ærmer, korte ærmer, uden ærmer, med rund hals eller V-udskæring, korte bukser, lange bukser - og derudover træningsjakker og sweatshirts. Bekvemt og funktionelt - kvaliteten er altid i top: Vi lægger vægt på at bruge kvalitetstekstiler og bruger derfor meget tid på at finde og evaluere vores leverandører. Fra bekvem bomuld til åndbart jersey. Vi tilbyder dig en række produkter inden for shirts og jerseys som vil egne sig perfekt til spillertdragter og som vil fuldende hele sættet. Lige meget hvad du beslutter, så vil du altid modtage produkter af en kvalitet, som vi fuldt og fast står inde for. Desuden tilbyder vi et udvalg af særligt bæredygtigt produceret beklædning: Vores shirts af økologisk bomuld er bæredygtigt produceret og bidrager dermed til en mere miljøvenlig verden. Så når du vælger spillerdragter, kan du samtidig yde et bidrag til en mere bæredygtig verden.

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have? Vi hjælper dig gerne videre med designet. Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.

Levering tog lidt lang tid men varen…

Levering tog lidt lang tid men varen var fin nok

Sigurd Vedel Friborg

Udmærket

Udmærket, hurtigt ekspedition.

Kaj Bælum

Lækker kvalitet - hurtig levering

Jeg har endnu engang købt en hættetrøje i lækker kvalitet og som kom hurtigere end forventet.

Rasmussen

Hurtig at bestille og levering før tid

Hurtig at bestille og levering før tid

Pauli BN

Fint samarbejde

Fint samarbejde

Ordre

Fremragende

4,5/5 baseret på 794 anmeldelser