Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Studietrøjer og -T-shirts

Fælles om at bevare minderne for evigt

Studietrøjer og -T-shirts

Attraktive rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Studietrøjer og -T-shirts

Studietrøjer

Vores grafikservice kan hjælpe dig videre!

Har du en idé til dit team, men endnu ikke noget færdigt motiv? Eller har du allerede en grafik, men den skal lige rettes til? Vores grafikere kan hjælpe dig videre, helt gratis fra 5 dele.

Læs mere
Studitroejer Rom 2021

Studietrøjer med eget studiemotto

Design selv jeres studie- og studentertrøjer i 5 trin:

  • Vælg sammen med din klasse den ønskede studieturstrøje og vælg derefter farve.

  • Klik på knappen "Design nu" for at åbne designværktøjet.

  • Upload jeres motiv eller snup et design fra vores galleri.

  • Tilføj også et slogan og jeres navne, klasse osv.

  • Det var det. Opsætning til tryk indstilles automatisk.
Find Produkt

Studietrøjer til en uforglemmelig studietur

Et minde for livet!

Studietur med klassen er noget, du aldrig glemmer (denne skribent gør ihvertfald ikke...), studieturstrøjerne har to vigtige formål: For det første skal I vise hele verden, at I hører sammen. For det andet kan du for evigt have den med dig som et minde om en fantastisk tid. Skal I på arkitekturrejse til Paris? Sprogrejse til Barcelona? Skal i følge historiens fodspor i Berlin eller med samfundsfag til Bruxelles? Eller måske med matematik til Athen? Mulighederne er mange: Trøjerne er de samme! hos Teamshirts tilbyder vi både lækre t-shirts i blød bomuld, varme hoodies med krave, eller casual hættetrøjer med lynlås. Vi tilbyder også tanktops og lækkert sportstøj i jersey-materiale. På den måde kan TeamShirts klæde jer på - uanset om I skal på efterårsrejse, idrætstur eller køligere vandretur på fjeldet. Vores t-shirts osv. er super nemme at designe. Har I én i klassen, der er rigtig god til at tegne? Eller et bestemt symbol, der virkelig betyder sammenhold for jer? Vil I alle gerne signere trøjen med jeres helt egen underskrift? Det hele kan lade sig gøre via enkelte klik. Når I har udvalgt et produkt, bliver I ledt direkte videre til vores designer, hvor I kan uploade jeres design og placere det et valgfrit sted på trøjen. Nu mangler der bare navne på ryggen eller brystet, og via vores smarte indsamlingsfunktion kan dette gøres virkelig nemt. Til sidst kan I blot læne jer tilbage, nyde mængderabatten, skåle for den gratis levering til hele Europa og vente spændt ved postkassen. Her fra TeamShirts skal der ihvertfald lyde et rigtig god tur

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf. +45 69 91 82 54eller info@teamshirts.dkEr du ikke sikker på, hvilket logo jeres klasse skal have?Vi hjælper dig gerne videre med designet.Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.

Hurtig levering kvaliteten er super 😊

Hurtig levering kvaliteten er super 😊

tina Mathiesen

Alt i alt okay tilfreds meeeeen…

Alt i alt okay tilfreds meeeeen alligevel ikke. Det var nemt at designe min t-shirt Produktet ankom hurtigt og var meget meget pænt og lige som jeg havde regnet med ! Meeeen efter at havde brugt den 5 gange trods den er vasket efter anvisningerne så er skriften næsten helt af.. Jeg er meget skuffet over kvaliteten og så er prisen simpelthen for dyr hvis du kun kan bruge den et par gange inden den går i stykker.. Så i godt på vej men i hvert fald ikke i mål (i hvert fald ikke med tryk)

Sarah

Professionelt arbejde 👍

Professionelt arbejde 👍

Keld Pedersen

Har bestilt to trøjer med tryk på.

Har bestilt to trøjer med tryk på, fik en meget sen ankomstdag 14 dage efter jeg har bestilt trøjerne, men den kom efter 8 dage. Men det kan godt være det er dejligt at det bliver leveret hurtigere end forventet, men kvaliteten på trykket, er ikke i orden på den tid, trykket er ikke særlig godt, og ser ikke ordentligt ud.

Jonas Pryds

Super flot tryk.

Super flot tryk. Pakken kom til lovet tid. Den sidste stjerne var kommet med, hvis leveringen var hurtigere. Altså tiden fra bestilling til levering 😉

Dorthe

God

4/5 baseret på 397 anmeldelser