Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Studietrøjer og -T-shirts

Fælles om at bevare minderne for evigt

Studietrøjer og -T-shirts

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Studietrøjer og -T-shirts

Studietrøjer

Vores grafikservice kan hjælpe dig videre!

Har du en idé til dit team, men endnu ikke noget færdigt motiv? Eller har du allerede en grafik, men den skal lige rettes til? Vores grafikere kan hjælpe dig videre, helt gratis fra 5 dele.

Læs mere
Studitroejer Rom 2021

Studietrøjer med eget studiemotto

Design selv jeres studie- og studentertrøjer i 5 trin:

  • Vælg sammen med din klasse den ønskede studieturstrøje og vælg derefter farve.

  • Klik på knappen "Design nu" for at åbne designværktøjet.

  • Upload jeres motiv eller snup et design fra vores galleri.

  • Tilføj også et slogan og jeres navne, klasse osv.

  • Det var det. Opsætning til tryk indstilles automatisk.
Find Produkt

Studietrøjer til en uforglemmelig studietur

Et minde for livet!

Studietur med klassen er noget, du aldrig glemmer (denne skribent gør ihvertfald ikke...), studieturstrøjerne har to vigtige formål: For det første skal I vise hele verden, at I hører sammen. For det andet kan du for evigt have den med dig som et minde om en fantastisk tid. Skal I på arkitekturrejse til Paris? Sprogrejse til Barcelona? Skal i følge historiens fodspor i Berlin eller med samfundsfag til Bruxelles? Eller måske med matematik til Athen? Mulighederne er mange: Trøjerne er de samme! hos Teamshirts tilbyder vi både lækre t-shirts i blød bomuld, varme hoodies med krave, eller casual hættetrøjer med lynlås. Vi tilbyder også tanktops og lækkert sportstøj i jersey-materiale. På den måde kan TeamShirts klæde jer på - uanset om I skal på efterårsrejse, idrætstur eller køligere vandretur på fjeldet. Vores t-shirts osv. er super nemme at designe. Har I én i klassen, der er rigtig god til at tegne? Eller et bestemt symbol, der virkelig betyder sammenhold for jer? Vil I alle gerne signere trøjen med jeres helt egen underskrift? Det hele kan lade sig gøre via enkelte klik. Når I har udvalgt et produkt, bliver I ledt direkte videre til vores designer, hvor I kan uploade jeres design og placere det et valgfrit sted på trøjen. Nu mangler der bare navne på ryggen eller brystet, og via vores smarte indsamlingsfunktion kan dette gøres virkelig nemt. Til sidst kan I blot læne jer tilbage, nyde mængderabatten, skåle for den gratis levering til hele Europa og vente spændt ved postkassen. Her fra TeamShirts skal der ihvertfald lyde et rigtig god tur

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf. +45 69 91 82 54eller info@teamshirts.dkEr du ikke sikker på, hvilket logo jeres klasse skal have?Vi hjælper dig gerne videre med designet.Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.

Rigtig godt og flot kvalitet..

Rigtig godt og flot kvalitet..

Gert Andersen

Fremragende service!

Fremragende service! Jeg bestilte nogle trøjer lidt sent i forhold til et event, jeg tog en hurtig snak med kundeservice og min ordre var afsendt dagen efter. Den ankom 2 dage før mit event. Det eneste at sætte finger på er, at farven på mit logo nærmest er mørkegråt og ikke blåt.

Sejer Photo

Nemt, hurtigt og god kvalitet.

Nemt, hurtigt og god kvalitet. Super fed hjemmeside at designe tøjet igennem. Hurtig levering. God kvalitet. Fedt man kan bestille forskellige størrelser og forskellige antal. Det er ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

Bo Trusbak

det er et rigtig godt tryk af mig min søster og mor

det er et rigtig godt tryk af mig min søster og mor der desværre ikke er hos mig og min søster mere. det er rigtig godt lavet. og jeg synes i infomere rigtig godt om hvornår i regner med det er fremme og at i skriver nu er i igang med trykkeriet. og det er også fedt at det så kommer før end beregnet

benjamin sørensen

Min hættetrøje er god kvalitet og…

Min hættetrøje er god kvalitet og teksten samt billedet på den er pænt og holder sig også pænt indtil videre!

Mette Larsen

God

4/5 baseret på 492 anmeldelser