Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

T-shirts og andet lir til polterabend!

Fælles om de store øjeblikke

T-shirts og andet lir til polterabend!

t-shirts og søde accessories

Fortjener jeres veninde det bedste?

Så skal I vise hende det. Og dette kan I fx gøre ved at løbe rundt i hele byen iført t-shirts med hendes navn, billede, motto eller ganske enkelt "team bride" påskrevet. I kan enten benytte nogle af vores flotte designs helt gratis, eller I kan uploade fotos, tegninger eller præcis det, som I synes repræsenterer jeres veninde. Skal I kører et lyserødt tema med konfetti, prinsesse-stemning og et feminint look? Skal det hele være sporty, og har I brug for et åndbart outfit, som I roligt kan svede i? Skal I mærke suset, og har I planlagt nogle rå outdoor-aktiviteter?

I alle tilfælde har TeamShirt produkterne for jer. I kan også trykke på lækre rygsække af stof, som er perfekte til at bære de vigtigste ting, hvad enten disse er champagne, breezers, førstehjælpskasse, termokande eller solbriller! Vis verden omkring jer, at I hører sammen, og gem herefter jeres tasker og t-shirts som et minde om en special dag med helt specielle mennesker. Bruden vil elsker jer for det! 

Designs til ethvert tema!

Kald det kærlighed...

Eller kald det blot: Virkelig god service. Hos TeamShirts er der helt op til (...hold på hat, briller og brudeslør) 50 procent at spare, hvis I er mange, der bestiller hos os på én gang. Allerede ved blot 6 produkter sparer i hele 10 procent, så det kan sagtens betale sig at gå all in. Vi leverer gratis til hele Europa, men hvis I skal bruge jeres produkter med kort varsel, kan I også sagtens tilkøbe ekspresslevering, og have produkterne i jeres hænder hurtigst muligt. 

For at være sikker på, at alle jeres unikke t-shirts sidder perfekt på hele polterabendholdet, kan I med vores geniale indsamlingstool nemt og online indsamle størrelser (og evt. navne osv.) på hele teamet inden den store dag. Sidst men ikke mindst: Glem ikke at bestille det helt perfekte outfit til den kommende brud! Måske med: "Hjælp jeg skal giftes", "Bride to be", "Aldrig mere tinder", "Hurra jeg skal snart giftes" eller hvad I ellers kan finde på at udnævne til dagens motto!

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have? Vi hjælper dig gerne videre med designet. Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.

Hoodien jeg bestilte var af et billigt…

Hoodien jeg bestilte var af et billigt materiale, og min XXXL føltes som en helt normal XL, så lidt skuffende, men ellers var den meget flot

Et menneske

Super fine trøjer

Super fine trøjer, og hurtig levering efter de var trykket færdige☺️

Julua

Helt fantastisk service og god kvalitet på hoodies

Min datters klasse bestilte 49 hoodies til skoletur med særtryk på hver af dem - vi var sent ude, og for at hoodies skulle nå at kmme inden turen måtte vi tilkøbe lidt hurtigere levering (ikke den dyreste) og varerne kom efter kun 6 dage. Vi havde så tastet størrelsen forkert på en af trøjerne, og jeg skrev og spurgte om de kunne nå at levere en ny og hvad det ville koste. Dage efter fik jeg en besked om at de ville lave en ny i den rigtige størrelse og at vi ikke skulle betale noget. Den er nu kommet - igen efter kun 5-6 dage. Det er virkelig god service. Jeg har været i telefonisk kontakt med dem et par gange på et UK-nummer (link til track af UPS levering virkede ikke) - i begge tilfælde er jeg kommet i gennem på under 1 minut og er blevet mødt af venlig og hjælpsom kundeservice, som har løst sagen. Utrolig god købsoplevelse, jeg kan kan klart anbefale teamshirt.

Mette

Fantastisk service og hjælp med…

Fantastisk service og hjælp med tilpasning af grafik

Katrine

Hurtig levering

Hurtig levering

casper emcken

God

4/5 baseret på 604 anmeldelser