Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Basketball trøjer

Faelles om at nå til tops

Basketball trøjer

Geniale rabatter

Store teamrabatter også til små teams Vi har de bedste priser på teamoutfits.

Fri fragt

Ved standardlevering opnår du rabat, men med ekspresforsendelse går det endnu hurtigere.

Alt-i-én-pakke

Grafiker hjælp, returret og ekspres-levering. Vi har altid en løsning på dit problem!

Vores sortiment

Når funktionalitet og streetcredit går hånd i hånd!

Hvad enten I kan lide at slam dunke som professionelle i hallen, eller I hellere vil spille en omgang casual streetbasket på de lune sommeraftener: TeamShirts kan tilbyde jer det helt rigtige udstyr. Vores forskellige baskettrøjer med matchende shorts er lavet af svedtranspoterende og hurtigtørrende materiale, hvilket sikrer dig fuld ydeevne på banen. Derudover ser man bare virkelig topprofessionel ud i vores kollektion UDEN, at man går ned i streetcredit. Hvad mere kan man ønske sig? For at føle sig om et hold skal man se ud som et hold: Fx med matchende tanktops, shorts og endda sportstasker og trænningsjakker?

Hos TeamShirts kan du få det hele - endda med holdets eget logo eller kampråb trykt på ryg eller bryst! Når I har designet det tøj, I ønsker, kan I benytte vores geniale afstemningsfunktion til at indsamle navne, størrelser, numre eller hvad I ellers skal bruge for at skabe det perfekte holdsæt. Tilbage er der kun at se rabatterne sprænge jeres forventninger... Og så vente spændt ved postkassen. Ps. Vores baskettøj er ikke bare funktionelt... Det ser faktisk også bare virkelig godt ud! Så du kan nemt beholde vores lækre tanktoppe på til grillfesten efterfølgende eller evt. hoppe i den igen i næste weekend. 

Vores udvalg af motiver

Vores serviceløfte - gælder alle quarters!

I Basket gælder det om at udnytte alle positioner og muligheder: Udnyt derfor også de solide rabatter hos TeamShirts: Allerede fra 6 produkter sparer du 10 %  - i alt kan der være op til 40 % at spare for din klub. Det er legende let at designe, og opstår der selv det mindste problem, så hjælper vi dig gerne via mail og telefon. Hvis du har problemer med den grafiske håndtering af dine logoer eller motiver, så hjælper vores professionelle grafikafdeling dig gerne videre med designet af dine spillerdragter, og det endda helt gratis. Prøv dig frem i TeamShirts designeren - og se hvor kreativiteten fører dig hen. Hvis jeres spillerdragter mod al forventning ikke falder i jeres smag, tilbyder vi 30 dages fuld returret. Jeres holdånd er det bankende hjerte i vores motivation! 

Skal dit hold ligne et rigtigt hold?

Brug for support?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk.Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold?Vi hjælper dig gerne med designet af dit nye holdtøj.Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Rigtig godt og flot kvalitet..

Rigtig godt og flot kvalitet..

Gert Andersen

Fremragende service!

Fremragende service! Jeg bestilte nogle trøjer lidt sent i forhold til et event, jeg tog en hurtig snak med kundeservice og min ordre var afsendt dagen efter. Den ankom 2 dage før mit event. Det eneste at sætte finger på er, at farven på mit logo nærmest er mørkegråt og ikke blåt.

Sejer Photo

Nemt, hurtigt og god kvalitet.

Nemt, hurtigt og god kvalitet. Super fed hjemmeside at designe tøjet igennem. Hurtig levering. God kvalitet. Fedt man kan bestille forskellige størrelser og forskellige antal. Det er ikke sidste gang jeg bestiller herfra.

Bo Trusbak

det er et rigtig godt tryk af mig min søster og mor

det er et rigtig godt tryk af mig min søster og mor der desværre ikke er hos mig og min søster mere. det er rigtig godt lavet. og jeg synes i infomere rigtig godt om hvornår i regner med det er fremme og at i skriver nu er i igang med trykkeriet. og det er også fedt at det så kommer før end beregnet

benjamin sørensen

Min hættetrøje er god kvalitet og…

Min hættetrøje er god kvalitet og teksten samt billedet på den er pænt og holder sig også pænt indtil videre!

Mette Larsen

God

4/5 baseret på 492 anmeldelser