Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Basketball trøjer

Faelles om at nå til tops

Basketball trøjer

Geniale rabatter

Store teamrabatter også til små teams Vi har de bedste priser på teamoutfits.

Fri fragt

Ved standardlevering opnår du rabat, men med ekspresforsendelse går det endnu hurtigere.

Alt-i-én-pakke

Grafiker hjælp, returret og ekspres-levering. Vi har altid en løsning på dit problem!

Vores sortiment

Når funktionalitet og streetcredit går hånd i hånd!

Hvad enten I kan lide at slam dunke som professionelle i hallen, eller I hellere vil spille en omgang casual streetbasket på de lune sommeraftener: TeamShirts kan tilbyde jer det helt rigtige udstyr. Vores forskellige baskettrøjer med matchende shorts er lavet af svedtranspoterende og hurtigtørrende materiale, hvilket sikrer dig fuld ydeevne på banen. Derudover ser man bare virkelig topprofessionel ud i vores kollektion UDEN, at man går ned i streetcredit. Hvad mere kan man ønske sig? For at føle sig om et hold skal man se ud som et hold: Fx med matchende tanktops, shorts og endda sportstasker og trænningsjakker?

Hos TeamShirts kan du få det hele - endda med holdets eget logo eller kampråb trykt på ryg eller bryst! Når I har designet det tøj, I ønsker, kan I benytte vores geniale afstemningsfunktion til at indsamle navne, størrelser, numre eller hvad I ellers skal bruge for at skabe det perfekte holdsæt. Tilbage er der kun at se rabatterne sprænge jeres forventninger... Og så vente spændt ved postkassen. Ps. Vores baskettøj er ikke bare funktionelt... Det ser faktisk også bare virkelig godt ud! Så du kan nemt beholde vores lækre tanktoppe på til grillfesten efterfølgende eller evt. hoppe i den igen i næste weekend. 

Vores udvalg af motiver

Vores serviceløfte - gælder alle quarters!

I Basket gælder det om at udnytte alle positioner og muligheder: Udnyt derfor også de solide rabatter hos TeamShirts: Allerede fra 6 produkter sparer du 10 %  - i alt kan der være op til 40 % at spare for din klub. Det er legende let at designe, og opstår der selv det mindste problem, så hjælper vi dig gerne via mail og telefon. Hvis du har problemer med den grafiske håndtering af dine logoer eller motiver, så hjælper vores professionelle grafikafdeling dig gerne videre med designet af dine spillerdragter, og det endda helt gratis. Prøv dig frem i TeamShirts designeren - og se hvor kreativiteten fører dig hen. Hvis jeres spillerdragter mod al forventning ikke falder i jeres smag, tilbyder vi 30 dages fuld returret. Jeres holdånd er det bankende hjerte i vores motivation! 

Skal dit hold ligne et rigtigt hold?

Brug for support?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold? Vi hjælper dig gerne med designet af dit nye holdtøj. Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Hoodien jeg bestilte var af et billigt…

Hoodien jeg bestilte var af et billigt materiale, og min XXXL føltes som en helt normal XL, så lidt skuffende, men ellers var den meget flot

Et menneske

Super fine trøjer

Super fine trøjer, og hurtig levering efter de var trykket færdige☺️

Julua

Helt fantastisk service og god kvalitet på hoodies

Min datters klasse bestilte 49 hoodies til skoletur med særtryk på hver af dem - vi var sent ude, og for at hoodies skulle nå at kmme inden turen måtte vi tilkøbe lidt hurtigere levering (ikke den dyreste) og varerne kom efter kun 6 dage. Vi havde så tastet størrelsen forkert på en af trøjerne, og jeg skrev og spurgte om de kunne nå at levere en ny og hvad det ville koste. Dage efter fik jeg en besked om at de ville lave en ny i den rigtige størrelse og at vi ikke skulle betale noget. Den er nu kommet - igen efter kun 5-6 dage. Det er virkelig god service. Jeg har været i telefonisk kontakt med dem et par gange på et UK-nummer (link til track af UPS levering virkede ikke) - i begge tilfælde er jeg kommet i gennem på under 1 minut og er blevet mødt af venlig og hjælpsom kundeservice, som har løst sagen. Utrolig god købsoplevelse, jeg kan kan klart anbefale teamshirt.

Mette

Fantastisk service og hjælp med…

Fantastisk service og hjælp med tilpasning af grafik

Katrine

Hurtig levering

Hurtig levering

casper emcken

God

4/5 baseret på 604 anmeldelser