Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Fodboldtrøjer til børn

Fælles om at fyre den af på banen

Fodboldtrøjer til børn

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Fodboldtrøjer til børn

Unikke fodboldtrøjer til hele holdet:

 1. Start med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. Skal det være et helt sæt eller en lækker trøje?

2. Når du har fundet produktet, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du uploade et klublogo eller en tekst, som du ønsker på trøjen. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Hvis du skal bestille til hele holdet: Vælg vores "navne/numre"-funktion. 

5. Du kan enten selv redigere holdlisten og skrive alle navne og numre ind. Du kan også sende et link til hele holdet, hvor alle spillere så selv kan tilføje oplysninger og størrelser. 

6. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille holdsættet og spændt vente på den gratis levering. 

 

ps. Hvis I bestiller mange produkter på én gang, tilbyder TeamShirts helt op til 50 procents rabat. 

Design nu

Det handler om fællesskab

...Og om at føle sig som en del af noget større. Skal dit barn og hele spillertruppen have matchende outfits, så de kan føle sig om et ægte landshold? Hos TeamShirts leverer vi god kvalitet, lækre åndbare materialer, mange fede farver at vælge imellem. Er det blevet din opgave at bestille til hele holdet? Vi har kridtet banen op for dig - og det kunne næsten ikke være nemmere. Via vores navne/nummer-funktion kan du lynhurtigt indsamle alle de oplysninger, som du skal bruge for at bestille det perfekte unikke outfit til hver enkelt af de små Laudrup'er eller Nadim'er in spe. Det er super nemt at uploade jeres klublogo og placere det på trøjerne. Mangler I inspiration til det rette look, kan I også tage et kig på vores tusindevis af designs, de er alle gratis og fuld tilgængelige. Kan I ikke lige få det til at se ud præcis, som I havde forestillet jer? Tøv ikke med at sende os en mail eller giver os et kald - vi har grafikere klar på linjen! Og sidst men ikke mindst: Glem ikke vores frie fragt og vores tilfredshedsgaranti. Så der er altså god grund til bølgegang på Stadion! 

Find inspiration i vores gratis designs

Brug for support?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold? Vi hjælper dig gerne med designet af din nye holdtøj. Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Hurtig levering og jeg fik hvad jeg…

Hurtig levering og jeg fik hvad jeg forventede

Connie Johansen

produktet kom før forventet levering.

Jeg prøvede jeres produkt for første gang og kunne godt se, i skulle bruge nogle dage for at lave min hættetrøje . Men første efter jeg havde bestilt, så jeg det slet ikke bliver lavet i danmark. Godt tænkte jeg, tysk kvalitet må betale sig. Så fik jeg hættetrøjen og i udtaler den som premium men det synes jeg så ikke den er. Den er fin nok men ikke premium. :-) Så at den blev lavet i tyskland havde vel ikke noget at sige. Men jeg er glad for min hættetrøje og har nu planen om at bestille en t-shirt også. Jeg har nemlig brugt en fed skrifttype jeg ikke har set andre. Så jeg er faktisk lidt bundet til jer, hvad jo ikke gør noget.

Thomas Zeissler

Produkternes kvalitet var over det…

Produkternes kvalitet var over det forventede, de kom før den forventede leverings dato, og det problem der var ,blev ordnet med det samme selvom fejlen lå hos mig som kunde. Kan varmt anbefale.

Steffen Dyhr-Nielsen

Bedste det er ikke nok fem stjerner 👍🏽

Bedste det er ikke nok fem stjerner 👍🏽

mohammad jabor

God oplevelse, og gode produkter.

Jeg bestilte to løbe-trøjer med billede motiv, og tekst. Jeg skal bruge en af trøjerne til marathon d. 14 maj. UPS mistede min pakke, og TeamShirts sendt en ny pakke med det samme. Manden jeg fik i røret var virkelig venlig, og forstående overfor mig. God kundeservice, og generelt bare en virkelig god oplevelse. Produkterne er også super gode :)

Sabine Beck

God

4/5 baseret på 632 anmeldelser