Løbetøj med tryk

Løbetrøjer med tryk

Løbetøj

Med TeamShirts kan du mere end bare trykke løbetrøjer, løbesæt og funktionstrøjer. Vores store udvalg af trøjer sikrer den rigtige løbetrøje til enhver smag og til ethvert tempo: vælg et af de mange designs blandt de mange muligheder, som er tilpasset den enkelte holdløbers personlige smag: kortærmet, langærmet, tanktop. Hos TeamShirts får alle det, som de vil have det. Udover løbetrøjer findes der masser af brugbart træningsudstyr til løbeholdet. Tjek vores side ud og bliv overbevist.

Alle løbetrøjer

Lad dig inspirere af vores løbemotiver

Om det er til firmaløb, en hurtig joggingtur gennem byen, eller en længere fritidstur gennem vildnæsset, så kan du få trykt løbetrøjer til hele holdet hos TeamsShirts. Fri fragt!

Flere designs

Trøjer til maraton, byløb eller firmaløb

Løb, løb, løb! Den, der ikke løber, står stille. Vær med i den første udbrydergruppe, når sommeren går i gang, og løbesæsonen begynder. Med TeamShirts kan du  selv designe og trykke de helt rigtige løbetrøjer til jeres løbeambitioner. Hvad end der er tale om firmaløb, maraton eller en hurtig løbetur i byen, så har vi udstyret, og I har styrken. Med løbetrøjer fra TeamShirts er tryk en smal sag: vores enkle værktøj gør dine løbetrøjer, løbeshorts eller tilbehør klar på nul komma fem. Design både forsiden og bagsiden på få minutter med dit eget motiv og din egen skrift. Vi fører dine ideer til tekstiltryk ud i livet på få dage og giver dig gratis forsendelse oveni. Alle størrelser, alle farver, herrer, damer, børn, marsmænd!

Løbetrøjer til enhver anledning

Vores løbetrøjer er svære at komme udenom. Vi har løbetrøjer til enhver lejlighed: byløb, firmaløb, maraton, fritidsløb. Har I en sponsor til jeres firmaløb, og vil I gerne have deres logo trykt på brystet? ønsker I sjove citater på løbetrøjen til maraton? Eller hvad med at få alle til at vende hovederne efter jer, når I jogger, eller hvad med en lynhurtig spurt med dit helt eget motiv på funktionstrøjen?  Med trykte løbetrøjer og løbedragter fra Teamshirts forløber alt problemfrit.  Vi giver mængderabat, så du istedet kan spare gode penge sammen til jeres næste fest i klubben. Til næste løbeevent i din by kan du skabe opmærksomhed omkring dit forehavende ved selv at have designet løbetrøjerne. Og uanset hvor I vælger at løbe næste gang, har vi det rette udstyr - til alt slags klima. Du behøver ikke betale forsendelsesgebyr for dine nye løbetrøjer. Smart! så kan du i samme omgang gøre chefen tilfreds. Vores serviceambition er at gøre det så nemt som muligt for dig at designe løbetrøjerne. Det er ikke altid lige let at være tovholder på et hold eller i en gruppe. Det er derfor vores mål at stå til rådighed for dig, når trøjerne skal trykkes: vi svarer gerne på dine eventuelle spørgsmål om motiv, og vi giver dig letforståelige forklaringer om design af trøjer og giver dig muligheden for at vise dine venner de nye løbetrøjer, allerede inden de går i trykken.

Det siger kunderne om os

Brug for support?

 

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254 
Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have?
Vi hjælper dig gerne videre med designet.
Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!
Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.