Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Løbetrøjer med tryk

Fælles om at blive ved

Løbetrøjer med tryk

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Løbetøj

Med TeamShirts kan du mere end bare trykke løbetrøjer, løbesæt og funktionstrøjer. Vores store udvalg af trøjer sikrer den rigtige løbetrøje til enhver smag og til ethvert tempo: vælg et af de mange designs blandt de mange muligheder, som er tilpasset den enkelte holdløbers personlige smag: kortærmet, langærmet, tanktop. Hos TeamShirts får alle det, som de vil have det. Udover løbetrøjer findes der masser af brugbart træningsudstyr til løbeholdet. Tjek vores side ud og bliv overbevist.

Lad dig inspirere af vores løbemotiver

Trøjer til maraton, byløb eller firmaløb

Løb, løb, løb! Den, der ikke løber, står stille. Vær med i den første udbrydergruppe, når sommeren går i gang, og løbesæsonen begynder. Med TeamShirts kan du  selv designe og trykke de helt rigtige løbetrøjer til jeres løbeambitioner. Hvad end der er tale om firmaløb, maraton eller en hurtig løbetur i byen, så har vi udstyret, og I har styrken. Med løbetrøjer fra TeamShirts er tryk en smal sag: vores enkle værktøj gør dine løbetrøjer, løbeshorts eller tilbehør klar på nul komma fem. Design både forsiden og bagsiden på få minutter med dit eget motiv og din egen skrift. Vi fører dine ideer til tekstiltryk ud i livet på få dage og giver dig gratis forsendelse oveni. Alle størrelser, alle farver, herrer, damer, børn, marsmænd!

Løbetrøjer til enhver anledning

Vores løbetrøjer er svære at komme udenom. Vi har løbetrøjer til enhver lejlighed: byløb, firmaløb, maraton, fritidsløb. Har I en sponsor til jeres firmaløb, og vil I gerne have deres logo trykt på brystet? ønsker I sjove citater på løbetrøjen til maraton? Eller hvad med at få alle til at vende hovederne efter jer, når I jogger, eller hvad med en lynhurtig spurt med dit helt eget motiv på funktionstrøjen?  Med trykte løbetrøjer og løbedragter fra Teamshirts forløber alt problemfrit.  Vi giver mængderabat, så du istedet kan spare gode penge sammen til jeres næste fest i klubben. Til næste løbeevent i din by kan du skabe opmærksomhed omkring dit forehavende ved selv at have designet løbetrøjerne. Og uanset hvor I vælger at løbe næste gang, har vi det rette udstyr - til alt slags klima. Du behøver ikke betale forsendelsesgebyr for dine nye løbetrøjer. Smart! så kan du i samme omgang gøre chefen tilfreds. Vores serviceambition er at gøre det så nemt som muligt for dig at designe løbetrøjerne. Det er ikke altid lige let at være tovholder på et hold eller i en gruppe. Det er derfor vores mål at stå til rådighed for dig, når trøjerne skal trykkes: vi svarer gerne på dine eventuelle spørgsmål om motiv, og vi giver dig letforståelige forklaringer om design af trøjer og giver dig muligheden for at vise dine venner de nye løbetrøjer, allerede inden de går i trykken.

Vi er så lykkelige over, at vi stødte på Teamshirts. Shirtsene er lækre, og servicen var absolut førsteklasses.

Schoki Krass

Teamet fra Pluspol Interactive og løbetrøjer, de selv har designet

Shirtsene var en supergod kvalitet til prisen. De var perfekte at løbe i - og så kunne QR-koden, som vi havde trykt bagpå, uden problemer scannes af alle.

Pluspol Interactive GbR

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254. Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have? Vi hjælper dig gerne videre med designet. Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.

Hurtig levering og jeg fik hvad jeg…

Hurtig levering og jeg fik hvad jeg forventede

Connie Johansen

produktet kom før forventet levering.

Jeg prøvede jeres produkt for første gang og kunne godt se, i skulle bruge nogle dage for at lave min hættetrøje . Men første efter jeg havde bestilt, så jeg det slet ikke bliver lavet i danmark. Godt tænkte jeg, tysk kvalitet må betale sig. Så fik jeg hættetrøjen og i udtaler den som premium men det synes jeg så ikke den er. Den er fin nok men ikke premium. :-) Så at den blev lavet i tyskland havde vel ikke noget at sige. Men jeg er glad for min hættetrøje og har nu planen om at bestille en t-shirt også. Jeg har nemlig brugt en fed skrifttype jeg ikke har set andre. Så jeg er faktisk lidt bundet til jer, hvad jo ikke gør noget.

Thomas Zeissler

Produkternes kvalitet var over det…

Produkternes kvalitet var over det forventede, de kom før den forventede leverings dato, og det problem der var ,blev ordnet med det samme selvom fejlen lå hos mig som kunde. Kan varmt anbefale.

Steffen Dyhr-Nielsen

Bedste det er ikke nok fem stjerner 👍🏽

Bedste det er ikke nok fem stjerner 👍🏽

mohammad jabor

God oplevelse, og gode produkter.

Jeg bestilte to løbe-trøjer med billede motiv, og tekst. Jeg skal bruge en af trøjerne til marathon d. 14 maj. UPS mistede min pakke, og TeamShirts sendt en ny pakke med det samme. Manden jeg fik i røret var virkelig venlig, og forstående overfor mig. God kundeservice, og generelt bare en virkelig god oplevelse. Produkterne er også super gode :)

Sabine Beck

God

4/5 baseret på 632 anmeldelser