Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Håndboldtøj med tryk

Fælles om at kæmpe for serjen

Håndboldtøj med tryk

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Håndboldtøj der hiver sejren i land

Håndboldtøj med tryk på 5 minutter

1. Star med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet produktet, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på produktet. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

DESIGN NU

Design spillerdragter til hele dit hold

I Danmark tager vi håndbold seriøst. Og derudover er vi bare virkelig gode til det! Uanset om I stiler efter stjernerne, eller om I blot elsker at tage en tur op i hallen efter fyraften: Intet som et fælles look skaber en fælles holdånd. Hos TeamShirts sætter kun fantasien grænser for alle de designs, som du og dit hold i fremtiden kan iklæde jer. Orker du ikke at stå alene med beslutningen? Det behøver du heller ikke! Vores smarte afstemningsfunktion gør det let for alle at tage del i processen inden det endelige køb. Orker du heller ikke at kaste dig ud i komplicerede processer og irriterende teknik? Bare rolig: Vores team af dygtige grafikere og kompetente kundeservicemedarbejdere sidder klar til at hjælpe dig. Så er det bare om at kridte skoene og komme på banen. 

Vores gratis motiver

Vores serviceløfte

Udnyt de solide rabatter hos TeamShirts: Allerede fra 6 produkter sparer hele du 10 %  - i alt kan der være op til 40 % at spare for din klub. Det er legende let at designe, og opstår der selv det mindste problem, så hjælper vi dig gerne via mail og telefon. Hvis du har problemer med den grafiske håndtering af dine logoer eller motiver, så hjælper vores professionelle grafikafdeling dig gerne videre med designet af dine spillerdragter, og det endda helt gratis. Prøv dig frem i TeamShirts designeren - og se hvor kreativiteten fører dig hen. Hvis jeres spillerdragter eller håndboldtrøjer mod forventning ikke falder i jeres smag, tilbyder vi 30 dages fuld returret. Jeres holdånd er grundstenen i vores motivation! 

Det rigtige valg. Også midt i kampens hede

I vores sortiment finder du ikke bare de klassiske håndboldtrøjer og træningsæt, men en bred vifte af forskellige typer t-shirts, materialer og stilarter inklusive målmandsudstyr. Ligesom I går op i kvalitetens af jeres spil, går vi op i kvaliteten af vores produkter og evaluerer altid løbende alle vores leverandører. Vi kan tilbyde både behageligt bomuld og åndbart jersey. Ønsker du og dit hold at bidrage til en mere miljørigtig verden - både inden og uden for banen - så kan I overveje vores særlige bæredygtigt producerede beklædning: Vores t-shirts af økologisk bomuld. 

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have? Vi hjælper dig gerne videre med designet. Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.

Fint samarbejde

Fint samarbejde

Ordre

Jeg bestilte en t shirt for 20 dage…

Jeg bestilte en t shirt for 20 dage siden og jeg har inu ikke modtaget min t shirt med print..

Sigurd Vedel Friborg

Leveringen var meget hurtigere end vi…

Leveringen var meget hurtigere end vi havde regnet med og det hele var som det skulle være!

line Roed

Udmærket produkt

Udmærket produkt. Rimelig leveringstid.

Lennart Hilfeldt

Jeg bestilte en 2x slim fit t-shirt med…

Jeg bestilte en 2x slim fit t-shirt med print, med modtog 2 standard crew t-shirt med print I stedet.

Martin Flamgaard

Fremragende

4,5/5 baseret på 790 anmeldelser