Design eget sejlertøj med tryk

Tøj til sejlsport

Ud på bølgen blå...

...Med det rigtige outfit på! Elsker du at spille vandpolo i de danske byers kanaler? Drømmer du om en kanotur med venner op langs Gudenåen? Eller vil du og din klub sejle havkajak langs kysterne hele sommeren? Uanset om I er en professionel roklub, eller om I er en gruppe på hyggelig kanotur: TeamShirts er jeres udbyder af det perfekte individuelle sejlertøj! Vi tilbyder både t-shirts i blød bomuld, eller den mere sportslige model i polyester. Skal du ud på havet eller andre steder, hvor vinder blæser? I vores sortiment finder du også varme hoodies og lækre trænningssæt.

Matchende tøj styrker sammenholdet! Og er I mange, der bestiller på én gang, kan I opnå van(d)vittige rabatter. I Danmark har vi meget smuk natur, som vi sammen skal passe på. Derfor kan du selvfølgelig også tage et kig på vores bæredygtige, økologiske produkter. Her finder du bløde sweatshirts, kvalitetsikre t-shirts og meget mere. Skal det hele gå op i en højere enhed både til lands og til vands? Vi har også tasker og drikkedunke, som snildt kan matche tøjet. 

Vil du gerne være synlig på søen?

... Og samtidigt vise, at I hører sammen som gruppe? Nu skal du høre, hvor simpelt det er at designe og bestille hos os. När du har valgt alle de produkter, som du ønsker skal være en del af det samlede holdlook, er det tid til den kreative proces. Skal outfittet forsynes med jeres klublogo? Med et holdbillede fra sidste gang på bølgen? Eller hvad med jeres navne på ryggen og et motto på brystet?

Hvis du savner inspiration, kan du tage et kig på vores mange tusinde gratis motiver. Nåär designet er færdigt, kan du med vores smarte tools indsamle størrelser, navne osv. på hele holdet. Allerede ved 6 produkter er der 10 procents rabat at hente, men hvis I bestiller flere produkter hver, eller er mange i gruppen, kan I ende med at spare helt op til 60 procent. Ps. vi leverer gratis i hele Europa. Er det ikke kano(n)? 

Brug for support?


Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254 eller info@teamshirts.dk
Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have?
Vi hjælper dig gerne videre med designet.
Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!
Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.