Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Tøj til sejlsport

Fælles om at tage ud i det blå

Tøj til sejlsport

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Vores udvalg af produkter

Tøj med tryk på 5 minutter

1. Star med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet produktet, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på produktet. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

DESIGN NU

Vores gratis designs

Ud på bølgen blå...

...Med det rigtige outfit på! Elsker du at spille vandpolo i de danske byers kanaler? Drømmer du om en kanotur med venner op langs Gudenåen? Eller vil du og din klub sejle havkajak langs kysterne hele sommeren? Uanset om I er en professionel roklub, eller om I er en gruppe på hyggelig kanotur: TeamShirts er jeres udbyder af det perfekte individuelle sejlertøj! Vi tilbyder både t-shirts i blød bomuld, eller den mere sportslige model i polyester. Skal du ud på havet eller andre steder, hvor vinder blæser? I vores sortiment finder du også varme hoodies og lækre trænningssæt.

Matchende tøj styrker sammenholdet! Og er I mange, der bestiller på én gang, kan I opnå van(d)vittige rabatter. I Danmark har vi meget smuk natur, som vi sammen skal passe på. Derfor kan du selvfølgelig også tage et kig på vores bæredygtige, økologiske produkter. Her finder du bløde sweatshirts, kvalitetsikre t-shirts og meget mere. Skal det hele gå op i en højere enhed både til lands og til vands? Vi har også tasker og drikkedunke, som snildt kan matche tøjet. 

Vil du gerne være synlig på søen?

... Og samtidigt vise, at I hører sammen som gruppe? Nu skal du høre, hvor simpelt det er at designe og bestille hos os. När du har valgt alle de produkter, som du ønsker skal være en del af det samlede holdlook, er det tid til den kreative proces. Skal outfittet forsynes med jeres klublogo? Med et holdbillede fra sidste gang på bølgen? Eller hvad med jeres navne på ryggen og et motto på brystet?

Hvis du savner inspiration, kan du tage et kig på vores mange tusinde gratis motiver. Nåär designet er færdigt, kan du med vores smarte tools indsamle størrelser, navne osv. på hele holdet. Allerede ved 6 produkter er der 10 procents rabat at hente, men hvis I bestiller flere produkter hver, eller er mange i gruppen, kan I ende med at spare helt op til 50 procent. Ps. vi leverer gratis i hele Europa. Er det ikke kano(n)? 

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have? Vi hjælper dig gerne videre med designet. Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.

Hurtig levering og god service i…

Hurtig levering og god service i købsprocessen

Michael Hejl

Utroligt hurtigt

Utroligt hurtigt, og med kvalitets kundeservice. Vi bestilte hoodies til klassetur

Ben Sho

Godt firma

Godt firma, holde det de lover inkl. leveringstid I mødekommende og dygtige, flotte print og broderi Kvaliteten på T-shirts var rigtig gode. Kvalitet og pris stemmer overens. Hjemme siden er nem at søge og bestille i, når man lige finder den røde tråd. Vil helt sikker bestille derfra igen.

Harriet Michelle Sølvbjerg

Flere gange sucess, hurtigt og godt

Bestilte fra jer tilbage i 2020 hvor jeg var super timfreds. Bestile igen her i 2024, hurtig levering og kvalitet over alle forventninger

Casandra Linde Pedersen

God kvalitet

Mega fedt produkt og fedt at den blir sendt så hurtigt Hjemmeside kunne godt bruge noget opdatering jeg brugte lang tid på at vende trøjen så jeg kunne skrive bag på Men mega fedt da det lykkedes

Jens Poulsen

Fremragende

4,5/5 baseret på 755 anmeldelser