Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Tøj til sejlsport

Fælles om at tage ud i det blå

Tøj til sejlsport

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Vores udvalg af produkter

Tøj med tryk på 5 minutter

1. Star med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet produktet, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på produktet. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

DESIGN NU

Vores gratis designs

Ud på bølgen blå...

...Med det rigtige outfit på! Elsker du at spille vandpolo i de danske byers kanaler? Drømmer du om en kanotur med venner op langs Gudenåen? Eller vil du og din klub sejle havkajak langs kysterne hele sommeren? Uanset om I er en professionel roklub, eller om I er en gruppe på hyggelig kanotur: TeamShirts er jeres udbyder af det perfekte individuelle sejlertøj! Vi tilbyder både t-shirts i blød bomuld, eller den mere sportslige model i polyester. Skal du ud på havet eller andre steder, hvor vinder blæser? I vores sortiment finder du også varme hoodies og lækre trænningssæt.

Matchende tøj styrker sammenholdet! Og er I mange, der bestiller på én gang, kan I opnå van(d)vittige rabatter. I Danmark har vi meget smuk natur, som vi sammen skal passe på. Derfor kan du selvfølgelig også tage et kig på vores bæredygtige, økologiske produkter. Her finder du bløde sweatshirts, kvalitetsikre t-shirts og meget mere. Skal det hele gå op i en højere enhed både til lands og til vands? Vi har også tasker og drikkedunke, som snildt kan matche tøjet. 

Vil du gerne være synlig på søen?

... Og samtidigt vise, at I hører sammen som gruppe? Nu skal du høre, hvor simpelt det er at designe og bestille hos os. När du har valgt alle de produkter, som du ønsker skal være en del af det samlede holdlook, er det tid til den kreative proces. Skal outfittet forsynes med jeres klublogo? Med et holdbillede fra sidste gang på bølgen? Eller hvad med jeres navne på ryggen og et motto på brystet?

Hvis du savner inspiration, kan du tage et kig på vores mange tusinde gratis motiver. Nåär designet er færdigt, kan du med vores smarte tools indsamle størrelser, navne osv. på hele holdet. Allerede ved 6 produkter er der 10 procents rabat at hente, men hvis I bestiller flere produkter hver, eller er mange i gruppen, kan I ende med at spare helt op til 50 procent. Ps. vi leverer gratis i hele Europa. Er det ikke kano(n)? 

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have? Vi hjælper dig gerne videre med designet. Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.

Hurtig levering og jeg fik hvad jeg…

Hurtig levering og jeg fik hvad jeg forventede

Connie Johansen

produktet kom før forventet levering.

Jeg prøvede jeres produkt for første gang og kunne godt se, i skulle bruge nogle dage for at lave min hættetrøje . Men første efter jeg havde bestilt, så jeg det slet ikke bliver lavet i danmark. Godt tænkte jeg, tysk kvalitet må betale sig. Så fik jeg hættetrøjen og i udtaler den som premium men det synes jeg så ikke den er. Den er fin nok men ikke premium. :-) Så at den blev lavet i tyskland havde vel ikke noget at sige. Men jeg er glad for min hættetrøje og har nu planen om at bestille en t-shirt også. Jeg har nemlig brugt en fed skrifttype jeg ikke har set andre. Så jeg er faktisk lidt bundet til jer, hvad jo ikke gør noget.

Thomas Zeissler

Produkternes kvalitet var over det…

Produkternes kvalitet var over det forventede, de kom før den forventede leverings dato, og det problem der var ,blev ordnet med det samme selvom fejlen lå hos mig som kunde. Kan varmt anbefale.

Steffen Dyhr-Nielsen

Bedste det er ikke nok fem stjerner 👍🏽

Bedste det er ikke nok fem stjerner 👍🏽

mohammad jabor

God oplevelse, og gode produkter.

Jeg bestilte to løbe-trøjer med billede motiv, og tekst. Jeg skal bruge en af trøjerne til marathon d. 14 maj. UPS mistede min pakke, og TeamShirts sendt en ny pakke med det samme. Manden jeg fik i røret var virkelig venlig, og forstående overfor mig. God kundeservice, og generelt bare en virkelig god oplevelse. Produkterne er også super gode :)

Sabine Beck

God

4/5 baseret på 632 anmeldelser