Tennistøj med navn eller logo

Tennistøj

Alene på banen - men sammen om resten!

Selvom tennis ikke er en holdsport, føler man sig stadig som en del af noget større: En klub, en forening, et banefællesskab, en gruppe venner eller måske en flok tennis-lovers på vej til Club La santa? Skal man yde sit bedste på banen, har man brug for sammenhold uden for banen: Dette sammenhold vil vi gerne styrke. Vil du også? Så skal du handle hos TeamShirts!

Forestil dig, at I alle bærer matchende poloshirt, tanktoppe eller t-shirts, at I kommer anstigende med den samme sportstaske over skulderen - i samme slags shorts med klubbens logo påtrykt i klassisk sort eller måske skinnende guld? På den måde styrker I holdånden indadtil og udadtil. Vores åndbare poloshirts til både mænd og kvinder egner sig til perfekt til sport, og får dig samtidig til at se professionel ud. 

Hos TeamShirt er vi altid et point foran

Hos TeamShirts elsker vi store bestillinger...Og det kommer I også til, når I opdager vores mængderabatter. Der er nemlig hele 60 procent at spare, hvis I er mange, der vil have del i festen. Er det dig, der skal designe trøjerne, men orker du hverken at rende rundt efter folks størrelser eller at spørge alle til råds om designet? FRYGT EJ: Hos TeamShirts er der tænkt på det hele.

Med vores super nemme afstemningsfunktion kan de andre i klubben udfylde deres størrelser, ønsker osv. online. Samtidig kan de også stemme mellem dine forskellige (uden tvivl flotte) designs. Egenligt mangler vi nu bare at nævne vores gratis levering til hele Europa. TeamShirts har kastet bolden i luften - er du klar til serve? 

Kvalitet over hele linjen: i dit spil og i vores sortiment

Vores sortiment byder på alt fra tjekkede poloshirts til tætsiddende tanktops eller casual trænnings t-shirts. Bekvemt og funktionelt - kvaliteten er altid i top: Vi lægger vægt på at bruge kvalitetstekstiler og bruger derfor meget tid på at finde og evaluere vores leverandører. Fra bekvem bomuld til åndbart jersey. Vi tilbyder dig en række produkter inden for shirts og jerseys som vil egne sig perfekt til at have på på banen. Lige meget hvad du beslutter dig for, så vil du altid modtage produkter af en kvalitet, som vi fuldt og fast står inde for. Desuden tilbyder vi et udvalg af særligt bæredygtigt produceret beklædning: Vores shirts af økologisk bomuld er bæredygtigt produceret og bidrager dermed til en mere miljøvenlig verden. Så når du vælger tennistøj, kan du samtidig yde et bidrag til en mere bæredygtig verden.

Brug for support?


Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254 eller info@teamshirts.dk
Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have?
Vi hjælper dig gerne videre med designet.
Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!
Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.