Bestil indtil jul?

Læs mere

Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Tennistøj med tryk

Fælles om serven

Tennistøj med tryk

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Vores udvalg af produkter

Tennistøj med tryk på 5 minutter

1. Star med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet produktet, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på produktet. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

DESIGN NU

Alene på banen - men sammen om resten!

Selvom tennis ikke er en holdsport, føler man sig stadig som en del af noget større: En klub, en forening, et banefællesskab, en gruppe venner eller måske en flok tennis-lovers på vej til Club La santa? Skal man yde sit bedste på banen, har man brug for sammenhold uden for banen: Dette sammenhold vil vi gerne styrke. Vil du også? Så skal du handle hos TeamShirts! Forestil dig, at I alle bærer matchende poloshirt, tanktoppe eller t-shirts, at I kommer anstigende med den samme sportstaske over skulderen - i samme slags shorts med klubbens logo påtrykt i klassisk sort eller måske skinnende guld? På den måde styrker I holdånden indadtil og udadtil. Vores åndbare poloshirts til både mænd og kvinder egner sig til perfekt til sport, og får dig samtidig til at se professionel ud. 

Vores gratis designs

Hos TeamShirt er vi altid et point foran

Hos TeamShirts elsker vi store bestillinger...Og det kommer I også til, når I opdager vores mængderabatter. Der er nemlig hele 40 procent at spare, hvis I er mange, der vil have del i festen. Er det dig, der skal designe trøjerne, men orker du hverken at rende rundt efter folks størrelser eller at spørge alle til råds om designet? FRYGT EJ: Hos TeamShirts er der tænkt på det hele. Med vores super nemme afstemningsfunktion kan de andre i klubben udfylde deres størrelser, ønsker osv. online. Samtidig kan de også stemme mellem dine forskellige (uden tvivl flotte) designs. Egenligt mangler vi nu bare at nævne vores gratis levering til hele Europa. TeamShirts har kastet bolden i luften - er du klar til serve? 

Kvalitet over hele linjen: i dit spil og i vores sortiment

Vores sortiment byder på alt fra tjekkede poloshirts til tætsiddende tanktops eller casual trænnings t-shirts. Bekvemt og funktionelt - kvaliteten er altid i top: Vi lægger vægt på at bruge kvalitetstekstiler og bruger derfor meget tid på at finde og evaluere vores leverandører. Fra bekvem bomuld til åndbart jersey. Vi tilbyder dig en række produkter inden for shirts og jerseys som vil egne sig perfekt til at have på på banen. Lige meget hvad du beslutter dig for, så vil du altid modtage produkter af en kvalitet, som vi fuldt og fast står inde for. Desuden tilbyder vi et udvalg af særligt bæredygtigt produceret beklædning: Vores shirts af økologisk bomuld er bæredygtigt produceret og bidrager dermed til en mere miljøvenlig verden. Så når du vælger tennistøj, kan du samtidig yde et bidrag til en mere bæredygtig verden.

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have? Vi hjælper dig gerne videre med designet. Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.

Kvaliteten af t-shirts og tryk er ok

Kvaliteten af t-shirts og tryk er ok. Str passer også. Leveringstiden er ret lang og prisen er meget høj. På hjemmesiden bør der stå hvad 1 stk koster. Så kan evt. rabat ved flere stk af samme slags komme senere. Jeg købte 2 stk med samme tryk, men i 2 forskellige str og de kostede mig 600,- incl fragt. Det er da noget dyrere end 94,- som står ved det enkelte produkt.!!

Ilse Smed

Generelt en fin oplevelse.

Generelt en fin oplevelse. God service med hurtige tilbagemeldinger pr. email. Bare ærgerligt at man ikke kan se hvem der har bestilt hvilken trøje når man via websitet indsamler størrelser til en bestilling. Det gør faktisk funktionen stort set ubrugelig og skaber unødig forvirring.

Tobias Knudsen

Hurtigt levering og kvaliteten var i top

Hurtigt levering og kvaliteten var i top

patrick gregor

Hurtig levering og trykket er i god…

Hurtig levering og trykket er i god kvalitet.

Dennis Stenild.

Ekstrem nem måde at få lavet flot tøj med logo

Ekstrem nem måde at få lavet flot tøj med logo / andet trykket på. Har prøvet at få produceret tøjet hos andre firmaer, hvor det var for svært at få lavet en aftale. Meget tilfreds med resultatet, hjælp fra kundeservice til at nå frem til et godt resultat at tryk (logo) og kvaliteten af tøj. Dog lidt ærgerlig over leveringstid på 14 dage som brev i stedet for som pakke og sporbar (standard gratis)

Mathilde Sardal

Fremragende

4,5/5 baseret på 695 anmeldelser