Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

T-shirts med tryk

T-shirts til alle livets øjeblikke

T-shirts med tryk

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Stort udvalg af produkter til T-shirts med tryk

T-shirt med tryck Team

T-shirts med tryk på 5 minutter

1. Star med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet den t-shirt, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på t-shirten. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

DESIGN NU

Disse teams har designet deres individuelle udstyr hos os

En stor tak til Teamshirts for godt samarbejde og et perfekt resultat. Det vedhæftede foto viser os i de splinternye T-shirts på det sidste klanmøde i sommerlige Garrigues!

Clan-Invaders

WilkinsonEyre og deres t-shirts med tryk

Tak Teamshirts for jeres fantasiske t-shirts. Trøjernes kvaliteten og tryk er perfekt og teamets kundeservice er virkelig bare helt i særklasse. Vi vil helt sikkert anbefale jer til andre.

WilkinsonEyre

Elever på Selwyn College og deres førsteårs t-shirts

Vi bestilte 100 t-shirts med blå og ca. 28 t-shirts med bordeaux tekst til vores førsteårs elever. Responsen var overvældende. Næsten alle de nye ville have en t-shirt. Servicen var super og det var virkelig let at bestille.

Selwyn College

Lad dig inspirere

Hvad er det særlige ved T-shirt med tryk fra Teamshirts?

Takket være vores årelange erfaring med tryk, kan vi tilbyde mange forskellige typer af tryk. Vi tilbyder fx såkaldt flextryk på T-shirts, som er et ekstremt langtidsholdbart tryk, der stadig ser knivskarpt ud efter mange vaske. Vi kan også sagtens tilbyde andre trykmetoder som fx flocktryk eller digitaltryk. Disse direkte trykteknikker er nemme at arbejde med og giver masser af plads til dit design. Ikke desto mindre trykker vi hver T-shirt manuelt, når det gælder disse typer af tryk, og vi har derfor brug for 1-2 arbejdsdage til produktionen alene. Ved større ordrer har vi brug for 7 arbejdsdage plus forsendelse - men det koster ikke dig noget ekstra gebyr.

Hvis du foretrækker fotos eller andre filer som fx JPEGs på din T-shirt, kan du vælge transfertryk (det samme gælder ved kompliceret grafik, som bedst fremstilles med digitaltryk). Alle TeamShirts trykteknikker sikrer holdbar farvekvalitet og muliggør mange forskellige varianter af logoer - ikke kun på vores t-shirts, men også på alle tilhørende bukser, pullovers, poloshirts, puder eller hvad du end måtte have brug for til netop din begivenhed. Virker noget af det her forvirrende? Sä skal du altid være rigtig velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til hjælpe dig på mail og telefon! 

 

Hvad du ønsker, skal du få:

Kan du ikke se det produkt,du søger? Tøv ikke med at med at kontakte os. Uanset om du søger klassiske T-shirts med tryk, pullovers, poloer med krave, tanktops eller oprullede ærmerne: Vi har næsten alle de tekstiler, din T-shirt-fantasi kan forestille sig. Vi trykker ikke kun på tøj, vi sætter også dine sjove tekster på muleposer eller baseballcaps! Og tænker du også på naturen? Hvis du vil trykke t-shirts med god og bæredygtig samvittighed, kan du gøre en forskel med vores økologiske t-shirts.

Eller er du mere den sportslige type? Åndbare t-shirts, træningsjakker, pullovers, joggingbukser eller funktionelle t-shirts med tryk til yderst fordelagtige priser og med TeamShirts mængderabatter. Ud over diverse t-shirts og pullovers, har vi også gode tilbud på tasker, rygsække, baseballcaps, huer, børneshirts, babyudstyr og meget mere. Større ordrer belønnes med rabat, uanset om du bare bestiller én beklædningsgenstand ofte eller bestiller en kombination af mange forskellige produkter. Du kan danne dig et indtryk på vores produktside.

Hjælp

Ved udregningen af prisen for din T-shirt spiller tre faktorer en rolle: prisen for T-shirten, trykprisen og mængden af bestilte T-shirts. For hver påtrykt side (forside, ryg, ærmer) beregner vi 6 euro. Hver enkelt T-shirt bliver i den forbindelse påført tryk enkeltvis i hånden. Herudover får I en TeamShirts-mængderabat: Allerede fra 6 T-shirts giver vi 10 % rabat. Ved store T-shirt-bestillinger kan man få en rabat på op til 60 %. Også ved standardforsendelse kan I spare, for den koster jer ikke noget. Kun ved ekspresforsendelse beregnes der ekstra omkostninger. Hvilken slutpris din ordre til sidst kommer op på, ser du i varekurven. Her finder du en gennemskuelig prisoversigt for alle påløbne udgifter.

 

Hos TeamShirts kan du bekvemt bestille tryk på T-shirts online uden tidsrøvende besøg i en butik. Benyt til det formål vores T-shirt-konfigurator og design på få minutter en personlig T-shirt til dig og/eller dit team. Du har fuldstændig frihed til valg af påtrykte områder, skrifttyper og -farver. Hvis du ikke selv har et design, venter vores motivgalleri med over 30.000 gratis design på dig.

Heller ikke store T-shirt-bestillinger er noget problem for os. Vi trykker på T-shirts til enhver gruppe, ligegyldig om den er stor eller lille. Benyt ved teambestillinger vores specielle funktioner til indsamling af navne og størrelser på jeres teammedlemmer, lad hver enkelt stemme om jeres design og personaliser på denne måde jeres produkter. Når samlebestillingen er komplet, lægges den i varekurven. Leveringen er gratis ved standardforsendelse.

Hvor hurtigt vi kan sende din bestilling til dig, afhænger af den bestilte mængde. Hos os trykkes der på hvert produkt med hånden, hvorfor leveringstiderne kan være forskellige. Vil du vide det helt nøjagtigt, kan du benytte vores funktion til udregning af leveringstider. For at få en hurtig forsendelse af dine T-shirts mv. er ekspresforsendelse et godt valg.

Spar med TeamShirts! Allerede fra 6 stk. får du en mængderabat på 10 %. I den forbindelse kommer det ikke an på, om det er 6 ens eller seks forskellige produkter. Du kan med andre ord blande dine T-shirts med påtryk med pullovere eller tilbehør og samtidig spare indtil 60 %. På varens værdi gives der ellers følgende rabat: fra 9 stk. = 20 %, fra 12 stk. = 30 %, fra 18 stk. = 40 %, fra 36 stk. = 50 %.

I skal bruge et tilbud til jeres firma, skole, forening eller klub? Også det er muligt hos TeamShirts. Vores kundeservice tager sig af jeres store bestillinger og udarbejder uden problemer en prisoversigt.

Er du forvirret af hele denne shirt-storm?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold? Vi hjælper dig gerne med designet af din nye holdtøj. Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Levering tog lidt lang tid men varen…

Levering tog lidt lang tid men varen var fin nok

Sigurd Vedel Friborg

Udmærket

Udmærket, hurtigt ekspedition.

Kaj Bælum

Lækker kvalitet - hurtig levering

Jeg har endnu engang købt en hættetrøje i lækker kvalitet og som kom hurtigere end forventet.

Rasmussen

Hurtig at bestille og levering før tid

Hurtig at bestille og levering før tid

Pauli BN

Fint samarbejde

Fint samarbejde

Ordre

Fremragende

4,5/5 baseret på 794 anmeldelser