design din egen t shirt

T-shirts med tryk

T-shirts med tryk på 5 minutter

1. Star med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet dent-shirt, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på t-shirten. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

Det siger kunderne om os

Hvad er det særlige ved T-shirt med tryk fra Teamshirts?

Takket være vores årelange erfaring med tryk, kan vi tilbyde mange forskellige typer af tryk. Vi tilbyder fx såkaldt flextryk på T-shirts, som er et ekstremt langtidsholdbart tryk, der stadig ser knivskarpt ud efter mange vaske. Vi kan også sagtens tilbyde andre trykmetoder som fx flocktryk eller digitaltryk. Disse direkte trykteknikker er nemme at arbejde med og giver masser af plads til dit design. Ikke desto mindre trykker vi hver T-shirt manuelt, når det gælder disse typer af tryk, og vi har derfor brug for 1-2 arbejdsdage til produktionen alene. Ved større ordrer har vi brug for 7 arbejdsdage plus forsendelse - men det koster ikke dig noget ekstra gebyr.

Hvis du foretrækker fotos eller andre filer som fx JPEGs på din T-shirt, kan du vælge transfertryk (det samme gælder ved kompliceret grafik, som bedst fremstilles med digitaltryk). Alle TeamShirts trykteknikker sikrer holdbar farvekvalitet og muliggør mange forskellige varianter af logoer - ikke kun på vores t-shirts, men også på alle tilhørende bukser, pullovers, poloshirts, puder eller hvad du end måtte have brug for til netop din begivenhed. Virker noget af det her forvirrende? Sä skal du altid være rigtig velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til hjælpe dig på mail og telefon! 

 

Hvad du ønsker, skal du få:

Kan du ikke se det produkt,du søger? Tøv ikke med at med at kontakte os. Uanset om du søger klassiske T-shirts med tryk, pullovers, poloer med krave, tanktops eller oprullede ærmerne: Vi har næsten alle de tekstiler, din T-shirt-fantasi kan forestille sig. Vi trykker ikke kun på tøj, vi sætter også dine sjove tekster på muleposer eller baseballcaps! Og tænker du også på naturen? Hvis du vil trykke t-shirts med god og bæredygtig samvittighed, kan du gøre en forskel med vores økologiske t-shirts.

Eller er du mere den sportslige type? Åndbare t-shirts, træningsjakker, pullovers, joggingbukser eller funktionelle t-shirts med tryk til yderst fordelagtige priser og med TeamShirts mængderabatter. Ud over diverse t-shirts og pullovers, har vi også gode tilbud på tasker, rygsække, baseballcaps, huer, børneshirts, babyudstyr og meget mere. Større ordrer belønnes med rabat, uanset om du bare bestiller én beklædningsgenstand ofte eller bestiller en kombination af mange forskellige produkter. Du kan danne dig et indtryk på vores produktside.

Er du forvirret af hele denne shirt-storm?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk.
Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold?
Vi hjælper dig gerne med designet af din nye holdtøj.
Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!
Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.