Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Studentertøj 2023

Trøjer til hele klassen

Studentertøj 2023

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Eksempler på studentertøj med tryk

Teksten på disse produkter er et design, som du frit kan beholde, slette eller tilpasse til lige præcis dine ønsker. Du kan også beholder teksten, men ændre placering, skrifttype osv. Dette design kan også nemt overføres til alle vores andre produkter.

Outfits til den uendelige sommer!

Snart kommer den endelig: Dagen, følelsen, friheden! I kan måske allerede se vognene for jer, mærke tyngden forlade jeres skuldre og måske ligefrem smage den kolde øl. Der er to gode grunde til, at du skal bestille dit studentertøj hos TeamShirts. 1) Hver dag er din dag i studenterdagene, og det skal hele verden vide. Derfor skal dit outfit vise det! 2) Det er en tid, der aldrig kommer tilbage, og som du altid gerne vil have i hukommelsen. Derfor skal studentertøjet, sammen med huen, være et evigt mindeVores produkter er nøje kvalitetsudvalgte - kun det bedste er godt nok til de nybagte studenter! Vælg foreksempel vores stilede t-shirts i 100 procent bomuld eller vores varme hoodies med krave til de lange nætter. Skal I gå hele vejen (og hvis ikke nu, hvornår så?), så kan I og tage et kig på vores accessories såsom kasketter, bandanas, krus og tasker her. 

Bliv inspireret af vores gratis designs

Dyt mens De venter, vi er blevet studenter

Studentertøj med eget tryk

Vognturen er jeres sidste aktivitet som klasse... 

Så hvorfor ikke gå ALL IN på fællesskabet? Hos TeamShirts tilbyder vi et hav af fede produkter, som I kan designe præcis som I vil. Skal det være hoodies med skolens logo og klassenavnet over brystet? Et personligt ølkrus med de sjoveste citater fra blå bog? Eller lad jer inspirere af billedet her, og design smarte, lette rygsække - perfekte til at have med rundt til havefesterne, og som altid viser, hvem du hører sammen med. 

Det er super nemt at bruge vores designværktøj. Først kan I sammen vælge mellem vores mange produkter. Skal det være t-shirt eller hoodie osv. Herefter ledes I automatisk videre til selve designeren, hvor I enten kan uploade jeres egen fil, eller vælge bland vores mange gratis designs. Derefter kan I bruge vores geniale indsamlingsfunktion til at få alle i klassen til at angive deres størrelser osv. med et enkelt klik. Start hele processen her. Og leveringen? Den er gratis i hele Europa! 

Indsamling af størrelser

Med vores tool indsamler du ganske enkelt størrelser, spillernumre og kaldenavne på dine teammedlemmer.

Navne & numre

Excel-ark er so last year: Håndter spillernumre og -navne nemt og enkelt - lige der hvor du er.

Afstemning

Hent feedback fra dine teammates helt enkelt via en afstemning med visningsfunktion.

Teamrabat

Op til 60 % rabat trods 100 % individuelle shirts. Alle får deres helt enestående shirt, og alle sparer i fællesskab.

Sådan tilføjer du nemmest navne til trøjerne

Brug for support?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk.Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold?Vi hjælper dig gerne med designet af din nye holdtøj.Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Hurtig levering og jeg fik hvad jeg…

Hurtig levering og jeg fik hvad jeg forventede

Connie Johansen

produktet kom før forventet levering.

Jeg prøvede jeres produkt for første gang og kunne godt se, i skulle bruge nogle dage for at lave min hættetrøje . Men første efter jeg havde bestilt, så jeg det slet ikke bliver lavet i danmark. Godt tænkte jeg, tysk kvalitet må betale sig. Så fik jeg hættetrøjen og i udtaler den som premium men det synes jeg så ikke den er. Den er fin nok men ikke premium. :-) Så at den blev lavet i tyskland havde vel ikke noget at sige. Men jeg er glad for min hættetrøje og har nu planen om at bestille en t-shirt også. Jeg har nemlig brugt en fed skrifttype jeg ikke har set andre. Så jeg er faktisk lidt bundet til jer, hvad jo ikke gør noget.

Thomas Zeissler

Produkternes kvalitet var over det…

Produkternes kvalitet var over det forventede, de kom før den forventede leverings dato, og det problem der var ,blev ordnet med det samme selvom fejlen lå hos mig som kunde. Kan varmt anbefale.

Steffen Dyhr-Nielsen

Bedste det er ikke nok fem stjerner 👍🏽

Bedste det er ikke nok fem stjerner 👍🏽

mohammad jabor

God oplevelse, og gode produkter.

Jeg bestilte to løbe-trøjer med billede motiv, og tekst. Jeg skal bruge en af trøjerne til marathon d. 14 maj. UPS mistede min pakke, og TeamShirts sendt en ny pakke med det samme. Manden jeg fik i røret var virkelig venlig, og forstående overfor mig. God kundeservice, og generelt bare en virkelig god oplevelse. Produkterne er også super gode :)

Sabine Beck

God

4/5 baseret på 632 anmeldelser