Studentertøj med eget tryk: Design nu

Studenter tøj 2021

Eksempler på studentertøj med tryk

Teksten på disse produkter er et design, som du frit kan beholde, slette eller tilpasse til lige præcis dine ønsker.
Du kan også beholder teksten, men ændre placering, skrifttype osv. Dette design kan også nemt overføres til alle vores andre produkter. 

Se flere produkter

Outfits til den uendelige sommer!

Snart kommer den endelig: Dagen, følelsen, friheden! I kan måske allerede se vognene for jer, mærke tyngden forlade jeres skuldre og måske ligefrem smage den kolde øl. Der er to gode grunde til, at du skal bestille dit studentertøj hos TeamShirts. 1) Hver dag er din dag i studenterdagene, og det skal hele verden vide. Derfor skal dit outfit vise det! 2) Det er en tid, der aldrig kommer tilbage, og som du altid gerne vil have i hukommelsen. Derfor skal studentertøjet, sammen med huen, være et evigt minde

Vores produkter er nøje kvalitetsudvalgte - kun det bedste er godt nok til de nybagte studenter! Vælg foreksempel vores stilede t-shirts i 100 procent bomuld eller vores varme hoodies med krave til de lange nætter. Skal I gå hele vejen (og hvis ikke nu, hvornår så?), så kan I og tage et kig på vores accessories såsom kasketter, bandanas, krus og tasker her. 

Bliv inspireret af vores gratis designs

Flere designs

Dyt mens De venter, vi er blevet studenter

Vognturen er jeres sidste aktivitet som klasse... 

Så hvorfor ikke gå ALL IN på fællesskabet? Hos TeamShirts tilbyder vi et hav af fede produkter, som I kan designe præcis som I vil. Skal det være hoodies med skolens logo og klassenavnet over brystet? Et personligt ølkrus med de sjoveste citater fra blå bog? Eller lad jer inspirere af billedet her, og design smarte, lette rygsække - perfekte til at have med rundt til havefesterne, og som altid viser, hvem du hører sammen med. 

Det er super nemt at bruge vores designværktøj. Først kan I sammen vælge mellem vores mange produkter. Skal det være t-shirt eller hoodie osv. Herefter ledes I automatisk videre til selve designeren, hvor I enten kan uploade jeres egen fil, eller vælge bland vores mange gratis designs. Derefter kan I bruge vores geniale indsamlingsfunktion til at få alle i klassen til at angive deres størrelser osv. med et enkelt klik. Start hele processen her. 

Og leveringen? Den er gratis i hele Europa! 

Studentertøj med tryk

Sådan tilføjer du nemmest navne til trøjerne

Brug for support?

 

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk.
Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold?
Vi hjælper dig gerne med designet af din nye holdtøj.
Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!
Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.