Bestil indtil jul?

Læs mere

Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Studentertøj 2023

Trøjer til hele klassen

Studentertøj 2023

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Eksempler på studentertøj med tryk

Teksten på disse produkter er et design, som du frit kan beholde, slette eller tilpasse til lige præcis dine ønsker. Du kan også beholder teksten, men ændre placering, skrifttype osv. Dette design kan også nemt overføres til alle vores andre produkter.

Outfits til den uendelige sommer!

Snart kommer den endelig: Dagen, følelsen, friheden! I kan måske allerede se vognene for jer, mærke tyngden forlade jeres skuldre og måske ligefrem smage den kolde øl. Der er to gode grunde til, at du skal bestille dit studentertøj hos TeamShirts. 1) Hver dag er din dag i studenterdagene, og det skal hele verden vide. Derfor skal dit outfit vise det! 2) Det er en tid, der aldrig kommer tilbage, og som du altid gerne vil have i hukommelsen. Derfor skal studentertøjet, sammen med huen, være et evigt mindeVores produkter er nøje kvalitetsudvalgte - kun det bedste er godt nok til de nybagte studenter! Vælg foreksempel vores stilede t-shirts i 100 procent bomuld eller vores varme hoodies med krave til de lange nætter. Skal I gå hele vejen (og hvis ikke nu, hvornår så?), så kan I og tage et kig på vores accessories såsom kasketter, bandanas, krus og tasker her. 

Bliv inspireret af vores gratis designs

Dyt mens De venter, vi er blevet studenter

Studentertøj med eget tryk

Vognturen er jeres sidste aktivitet som klasse... 

Så hvorfor ikke gå ALL IN på fællesskabet? Hos TeamShirts tilbyder vi et hav af fede produkter, som I kan designe præcis som I vil. Skal det være hoodies med skolens logo og klassenavnet over brystet? Et personligt ølkrus med de sjoveste citater fra blå bog? Eller lad jer inspirere af billedet her, og design smarte, lette rygsække - perfekte til at have med rundt til havefesterne, og som altid viser, hvem du hører sammen med. 

Det er super nemt at bruge vores designværktøj. Først kan I sammen vælge mellem vores mange produkter. Skal det være t-shirt eller hoodie osv. Herefter ledes I automatisk videre til selve designeren, hvor I enten kan uploade jeres egen fil, eller vælge bland vores mange gratis designs. Derefter kan I bruge vores geniale indsamlingsfunktion til at få alle i klassen til at angive deres størrelser osv. med et enkelt klik. Start hele processen her. Og leveringen? Den er gratis i hele Europa! 

Indsamling af størrelser

Med vores tool indsamler du ganske enkelt størrelser, spillernumre og kaldenavne på dine teammedlemmer.

Navne & numre

Excel-ark er so last year: Håndter spillernumre og -navne nemt og enkelt - lige der hvor du er.

Afstemning

Hent feedback fra dine teammates helt enkelt via en afstemning med visningsfunktion.

Teamrabat

Op til 60 % rabat trods 100 % individuelle shirts. Alle får deres helt enestående shirt, og alle sparer i fællesskab.

Sådan tilføjer du nemmest navne til trøjerne

Brug for support?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk.Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold?Vi hjælper dig gerne med designet af din nye holdtøj.Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Kvaliteten af t-shirts og tryk er ok

Kvaliteten af t-shirts og tryk er ok. Str passer også. Leveringstiden er ret lang og prisen er meget høj. På hjemmesiden bør der stå hvad 1 stk koster. Så kan evt. rabat ved flere stk af samme slags komme senere. Jeg købte 2 stk med samme tryk, men i 2 forskellige str og de kostede mig 600,- incl fragt. Det er da noget dyrere end 94,- som står ved det enkelte produkt.!!

Ilse Smed

Generelt en fin oplevelse.

Generelt en fin oplevelse. God service med hurtige tilbagemeldinger pr. email. Bare ærgerligt at man ikke kan se hvem der har bestilt hvilken trøje når man via websitet indsamler størrelser til en bestilling. Det gør faktisk funktionen stort set ubrugelig og skaber unødig forvirring.

Tobias Knudsen

Hurtigt levering og kvaliteten var i top

Hurtigt levering og kvaliteten var i top

patrick gregor

Hurtig levering og trykket er i god…

Hurtig levering og trykket er i god kvalitet.

Dennis Stenild.

Ekstrem nem måde at få lavet flot tøj med logo

Ekstrem nem måde at få lavet flot tøj med logo / andet trykket på. Har prøvet at få produceret tøjet hos andre firmaer, hvor det var for svært at få lavet en aftale. Meget tilfreds med resultatet, hjælp fra kundeservice til at nå frem til et godt resultat at tryk (logo) og kvaliteten af tøj. Dog lidt ærgerlig over leveringstid på 14 dage som brev i stedet for som pakke og sporbar (standard gratis)

Mathilde Sardal

Fremragende

4,5/5 baseret på 695 anmeldelser