Bestil indtil jul?

Læs mere

Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Tøj til studiebrug

Fælles om de bedste ar i vores liv

Tøj til studiebrug

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Et udvalg af vores produkter

Sådan gør du:

1. Star med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet det produk, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på produktet. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

Design nu

Tøj til studiebrug

Hvad enten du er formand for studenterrådet, toppen af poppen i festudvalget, rejselederen på studieturen, en del af en studiekreds, et spiludvalg, en fredagsbar eller en grøn bevægelse: Synlighed er vejen frem, og TeamShirts står klar med gratis grafikerhjælp, fri fragt og massive rabatter.

At være en del af et fag, et universitet og en studiegruppe handler om fællesskab - og om at følelsen af endelig at have fundet det sted, man hører til. Hos TeamShirs elsker vi teamspirit og vil altid gerne være med til at styrke dem. Derfor får I helt op til 50 procents rabat ved store bestillinger hos os.

Tutor og studiestart

Sensommer betyder studiestart! Er du tutor, og skal du holde styr på alle de nye studerende? Så må du nok hellere være iklædt en personligt designet t-shirt, så alle kan se, hvor du hører til! Hos TeamShirts kan du og tutorgruppen selv designe jeres t-shirt og andet tilbehør. Har I en idé om et logo, men mangler lige de sidste justeringer? Vi tilbyder altid gratis grafiker og designer service! Ring til os eller send os en mail med jeres ideer og logoer, så vender vi tilbage med et tilbud!

På rusturen er det vigtigste, at alle føler sig som en del af fællesskabet. Skab fællesskab med fælles outfit - tasker, t-shirt, hoodies osv. Udover en sjov tur, får de studerende også et minde for livet. Ved store bestillinger får du helt op til 50 procents rabat hos TeamShirts, så bestil til hele holdet med det samme, og få endda gratis levering lige til døren. Fordi alle studerende fortjener den bedste studiestart!

Merchandise til universiteter og uddannelser

Kalder alle uddannelsesinstitutioner, der ønsker at kunne tilbyde de studerende t-shirts, hoodies, caps, muleposer osv. Dette er både en effektiv og billig måde at udføre marketing på, og på en og samme tid kan I skabe et fælesskab omkring jeres institution. Skriv en mail til os, og vi sender jer et uforpligtende tilbud.

Det er nemt at bruge vores designtools, men skulle der alligevel opstå udfordringern sidder vores søde kundeservice og vores dygtige grafikerservice altid klar på telefon: 69918254. 

Eksempler på vores gratis motiver

Brug for support?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold? Vi hjælper dig gerne med designet af din nye holdtøj. Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Kvaliteten af t-shirts og tryk er ok

Kvaliteten af t-shirts og tryk er ok. Str passer også. Leveringstiden er ret lang og prisen er meget høj. På hjemmesiden bør der stå hvad 1 stk koster. Så kan evt. rabat ved flere stk af samme slags komme senere. Jeg købte 2 stk med samme tryk, men i 2 forskellige str og de kostede mig 600,- incl fragt. Det er da noget dyrere end 94,- som står ved det enkelte produkt.!!

Ilse Smed

Generelt en fin oplevelse.

Generelt en fin oplevelse. God service med hurtige tilbagemeldinger pr. email. Bare ærgerligt at man ikke kan se hvem der har bestilt hvilken trøje når man via websitet indsamler størrelser til en bestilling. Det gør faktisk funktionen stort set ubrugelig og skaber unødig forvirring.

Tobias Knudsen

Hurtigt levering og kvaliteten var i top

Hurtigt levering og kvaliteten var i top

patrick gregor

Hurtig levering og trykket er i god…

Hurtig levering og trykket er i god kvalitet.

Dennis Stenild.

Ekstrem nem måde at få lavet flot tøj med logo

Ekstrem nem måde at få lavet flot tøj med logo / andet trykket på. Har prøvet at få produceret tøjet hos andre firmaer, hvor det var for svært at få lavet en aftale. Meget tilfreds med resultatet, hjælp fra kundeservice til at nå frem til et godt resultat at tryk (logo) og kvaliteten af tøj. Dog lidt ærgerlig over leveringstid på 14 dage som brev i stedet for som pakke og sporbar (standard gratis)

Mathilde Sardal

Fremragende

4,5/5 baseret på 695 anmeldelser