Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Tøj til studiebrug

Fælles om de bedste ar i vores liv

Tøj til studiebrug

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Et udvalg af vores produkter

Sådan gør du:

1. Star med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet det produk, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på produktet. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

Design nu

Tøj til studiebrug

Hvad enten du er formand for studenterrådet, toppen af poppen i festudvalget, rejselederen på studieturen, en del af en studiekreds, et spiludvalg, en fredagsbar eller en grøn bevægelse: Synlighed er vejen frem, og TeamShirts står klar med gratis grafikerhjælp, fri fragt og massive rabatter.

At være en del af et fag, et universitet og en studiegruppe handler om fællesskab - og om at følelsen af endelig at have fundet det sted, man hører til. Hos TeamShirs elsker vi teamspirit og vil altid gerne være med til at styrke dem. Derfor får I helt op til 50 procents rabat ved store bestillinger hos os.

Tutor og studiestart

Sensommer betyder studiestart! Er du tutor, og skal du holde styr på alle de nye studerende? Så må du nok hellere være iklædt en personligt designet t-shirt, så alle kan se, hvor du hører til! Hos TeamShirts kan du og tutorgruppen selv designe jeres t-shirt og andet tilbehør. Har I en idé om et logo, men mangler lige de sidste justeringer? Vi tilbyder altid gratis grafiker og designer service! Ring til os eller send os en mail med jeres ideer og logoer, så vender vi tilbage med et tilbud!

På rusturen er det vigtigste, at alle føler sig som en del af fællesskabet. Skab fællesskab med fælles outfit - tasker, t-shirt, hoodies osv. Udover en sjov tur, får de studerende også et minde for livet. Ved store bestillinger får du helt op til 50 procents rabat hos TeamShirts, så bestil til hele holdet med det samme, og få endda gratis levering lige til døren. Fordi alle studerende fortjener den bedste studiestart!

Merchandise til universiteter og uddannelser

Kalder alle uddannelsesinstitutioner, der ønsker at kunne tilbyde de studerende t-shirts, hoodies, caps, muleposer osv. Dette er både en effektiv og billig måde at udføre marketing på, og på en og samme tid kan I skabe et fælesskab omkring jeres institution. Skriv en mail til os, og vi sender jer et uforpligtende tilbud.

Det er nemt at bruge vores designtools, men skulle der alligevel opstå udfordringern sidder vores søde kundeservice og vores dygtige grafikerservice altid klar på telefon: 69918254. 

Eksempler på vores gratis motiver

Brug for support?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold? Vi hjælper dig gerne med designet af din nye holdtøj. Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Super god men der er dog en lille fejl…

Super god men der er dog en lille fejl på en af hættetrøjerne.. Der er en rød streg på en af hætter e men ikke noget man ser. 😊

Mikkeline

Super fint

Super fint. Tak.

Victoria Garre

Hurtig levering og god feedback undervejs

Selvom firmaet er tysk fik jeg en god "dansk" oplevelse som gjorde at det føltes irrelevant at produktion foregik i udlandet

Morten

God oplevelse

Det var nemt at bestille og designe. Pakken ankom 5 dage før forventet. Kvaliteten på produktet er ok men kunne godt have været lidt højere. Ellers rigtig fin oplevelse :)

kjartan grassov

Bestilte så mit ønskede produkt så den…

Bestilte så mit ønskede produkt så den kunne nå frem til jul som en julegave. Dog blev datoen ændret så den vil komme efter jul. Da de blev d. 27.12.22 som var den “nye” leveringsdato er pakken stadig ikke fremme.

Maya

God

4/5 baseret på 588 anmeldelser