Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Tøj til studiebrug

Fælles om de bedste ar i vores liv

Tøj til studiebrug

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Et udvalg af vores produkter

Sådan gør du:

1. Star med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet det produk, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på produktet. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

Design nu

Tøj til studiebrug

Hvad enten du er formand for studenterrådet, toppen af poppen i festudvalget, rejselederen på studieturen, en del af en studiekreds, et spiludvalg, en fredagsbar eller en grøn bevægelse: Synlighed er vejen frem, og TeamShirts står klar med gratis grafikerhjælp, fri fragt og massive rabatter.

At være en del af et fag, et universitet og en studiegruppe handler om fællesskab - og om at følelsen af endelig at have fundet det sted, man hører til. Hos TeamShirs elsker vi teamspirit og vil altid gerne være med til at styrke dem. Derfor får I helt op til 50 procents rabat ved store bestillinger hos os.

Tutor og studiestart

Sensommer betyder studiestart! Er du tutor, og skal du holde styr på alle de nye studerende? Så må du nok hellere være iklædt en personligt designet t-shirt, så alle kan se, hvor du hører til! Hos TeamShirts kan du og tutorgruppen selv designe jeres t-shirt og andet tilbehør. Har I en idé om et logo, men mangler lige de sidste justeringer? Vi tilbyder altid gratis grafiker og designer service! Ring til os eller send os en mail med jeres ideer og logoer, så vender vi tilbage med et tilbud!

På rusturen er det vigtigste, at alle føler sig som en del af fællesskabet. Skab fællesskab med fælles outfit - tasker, t-shirt, hoodies osv. Udover en sjov tur, får de studerende også et minde for livet. Ved store bestillinger får du helt op til 50 procents rabat hos TeamShirts, så bestil til hele holdet med det samme, og få endda gratis levering lige til døren. Fordi alle studerende fortjener den bedste studiestart!

Merchandise til universiteter og uddannelser

Kalder alle uddannelsesinstitutioner, der ønsker at kunne tilbyde de studerende t-shirts, hoodies, caps, muleposer osv. Dette er både en effektiv og billig måde at udføre marketing på, og på en og samme tid kan I skabe et fælesskab omkring jeres institution. Skriv en mail til os, og vi sender jer et uforpligtende tilbud.

Det er nemt at bruge vores designtools, men skulle der alligevel opstå udfordringern sidder vores søde kundeservice og vores dygtige grafikerservice altid klar på telefon: 69918254. 

Eksempler på vores gratis motiver

Brug for support?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold? Vi hjælper dig gerne med designet af din nye holdtøj. Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Hurtig levering og jeg fik hvad jeg…

Hurtig levering og jeg fik hvad jeg forventede

Connie Johansen

produktet kom før forventet levering.

Jeg prøvede jeres produkt for første gang og kunne godt se, i skulle bruge nogle dage for at lave min hættetrøje . Men første efter jeg havde bestilt, så jeg det slet ikke bliver lavet i danmark. Godt tænkte jeg, tysk kvalitet må betale sig. Så fik jeg hættetrøjen og i udtaler den som premium men det synes jeg så ikke den er. Den er fin nok men ikke premium. :-) Så at den blev lavet i tyskland havde vel ikke noget at sige. Men jeg er glad for min hættetrøje og har nu planen om at bestille en t-shirt også. Jeg har nemlig brugt en fed skrifttype jeg ikke har set andre. Så jeg er faktisk lidt bundet til jer, hvad jo ikke gør noget.

Thomas Zeissler

Produkternes kvalitet var over det…

Produkternes kvalitet var over det forventede, de kom før den forventede leverings dato, og det problem der var ,blev ordnet med det samme selvom fejlen lå hos mig som kunde. Kan varmt anbefale.

Steffen Dyhr-Nielsen

Bedste det er ikke nok fem stjerner 👍🏽

Bedste det er ikke nok fem stjerner 👍🏽

mohammad jabor

God oplevelse, og gode produkter.

Jeg bestilte to løbe-trøjer med billede motiv, og tekst. Jeg skal bruge en af trøjerne til marathon d. 14 maj. UPS mistede min pakke, og TeamShirts sendt en ny pakke med det samme. Manden jeg fik i røret var virkelig venlig, og forstående overfor mig. God kundeservice, og generelt bare en virkelig god oplevelse. Produkterne er også super gode :)

Sabine Beck

God

4/5 baseret på 632 anmeldelser