Dansetøj

Matchende outfits - som I sammen kan bevæge jer i

Hvad enten du danser vildt eller i slowmotion, moderne eller traditionelt, tango eller zumba: Dine moves er afhængige af, at du kan bevæge dig fuldstændig frit i det tøj, du har på. TeamShirts sikrer dig fuld bevægelighed og et tjekket look på én og samme tid. Har I brugt en hel sæson på at koordinere jeres moves til perfektion? Så mangler I bare koordinerede outfits, for at det hele går op i en højere enhed.

Jo flere dansende mennesker jo bedre, for hos TeamShirts kan du score helt op til 60 procents rabat, hvis du bestiller tøj til hele holdet. Hvis I er en mindre gruppe, så fortvivl ikke. Allerede ved køb af 6 produkter er der gode rabatter at hente. Så hvad med at gå hele vejen og få leggings, sportstasker og caps med i købet? 

Unikt udtryk

Går du rundt med en uforløst kreativ t-shirtdesigner i maven? Har du gode ideer til, hvordan netop du og dit hold kan udtrykke jer visuelt? Vores designværktøjer er utroligt nemme at bruge og giver enormt meget plads til dig og dine ideer til farver og motiv. Vil du gerne inspireres, eller ønsker du hjælp til at føre dine visioner ud i livet?

Vores dygtige grafikerteam sidder klar til at hjælpe dig på både telefon og e-mail. Vi har også flere tusindevis af designs og mønstre klar, som du frit kan vælge imellem. Guldvinger på ryggen, et logo over brystet eller jeres helt eget motto på rygsækken? Hos TeamShirts kan du få det hele. 

Brug for support?

 

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk.
Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold?
Vi hjælper dig gerne med designet af dit nye holdtøj.
Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!
Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.