Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Dansetøj med tryk

Fælles om bevægelsen

Dansetøj med tryk

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Vores udvalg af produkter

Matchende outfits - som I sammen kan bevæge jer i

Hvad enten du danser vildt eller i slowmotion, moderne eller traditionelt, tango eller zumba: Dine moves er afhængige af, at du kan bevæge dig fuldstændig frit i det tøj, du har på. TeamShirts sikrer dig fuld bevægelighed og et tjekket look på én og samme tid. Har I brugt en hel sæson på at koordinere jeres moves til perfektion? Så mangler I bare koordinerede outfits, for at det hele går op i en højere enhed.

Jo flere dansende mennesker jo bedre, for hos TeamShirts kan du score helt op til 50 procents rabat, hvis du bestiller tøj til hele holdet. Hvis I er en mindre gruppe, så fortvivl ikke. Allerede ved køb af 6 produkter er der gode rabatter at hente. Så hvad med at gå hele vejen og få leggings, sportstasker og caps med i købet? 

Dansetøj med tryk på 5 minutter

1. Star med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet produktet, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på produktet. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

DESIGN NU

Vores gratis designs

Unikt udtryk

Går du rundt med en uforløst kreativ t-shirtdesigner i maven? Har du gode ideer til, hvordan netop du og dit hold kan udtrykke jer visuelt? Vores designværktøjer er utroligt nemme at bruge og giver enormt meget plads til dig og dine ideer til farver og motiv. Vil du gerne inspireres, eller ønsker du hjælp til at føre dine visioner ud i livet?

Vores dygtige grafikerteam sidder klar til at hjælpe dig på både telefon og e-mail. Vi har også flere tusindevis af designs og mønstre klar, som du frit kan vælge imellem. Guldvinger på ryggen, et logo over brystet eller jeres helt eget motto på rygsækken? Hos TeamShirts kan du få det hele. 

Brug for support?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold? Vi hjælper dig gerne med designet af dit nye holdtøj. Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Super god service

Super god service, lækker kvalitet og hurtigt levering! Super tilfreds!

Omar

God og hurtig service

De var meget hurtige til at svare på mine mails og selvom jeg havde en stram deadline, så kom t-shirts i fin tid. Rigtig fint tryk på ryggen.

Laura

Godt

Hurtigt levering, og god kvalitet

Lucas Davis-Skjøth

Alt til min tilfredshed

Alt var tilfredsstillende

Morten Vindberg

Hurtige og godt produkt 👏

Hurtige og godt produkt 👏

Linnéa von Köhler

Fremragende

4,5/5 baseret på 773 anmeldelser