Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Dansetøj med tryk

Fælles om bevægelsen

Dansetøj med tryk

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Vores udvalg af produkter

Matchende outfits - som I sammen kan bevæge jer i

Hvad enten du danser vildt eller i slowmotion, moderne eller traditionelt, tango eller zumba: Dine moves er afhængige af, at du kan bevæge dig fuldstændig frit i det tøj, du har på. TeamShirts sikrer dig fuld bevægelighed og et tjekket look på én og samme tid. Har I brugt en hel sæson på at koordinere jeres moves til perfektion? Så mangler I bare koordinerede outfits, for at det hele går op i en højere enhed.

Jo flere dansende mennesker jo bedre, for hos TeamShirts kan du score helt op til 50 procents rabat, hvis du bestiller tøj til hele holdet. Hvis I er en mindre gruppe, så fortvivl ikke. Allerede ved køb af 6 produkter er der gode rabatter at hente. Så hvad med at gå hele vejen og få leggings, sportstasker og caps med i købet? 

Dansetøj med tryk på 5 minutter

1. Star med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet produktet, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på produktet. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

DESIGN NU

Vores gratis designs

Unikt udtryk

Går du rundt med en uforløst kreativ t-shirtdesigner i maven? Har du gode ideer til, hvordan netop du og dit hold kan udtrykke jer visuelt? Vores designværktøjer er utroligt nemme at bruge og giver enormt meget plads til dig og dine ideer til farver og motiv. Vil du gerne inspireres, eller ønsker du hjælp til at føre dine visioner ud i livet?

Vores dygtige grafikerteam sidder klar til at hjælpe dig på både telefon og e-mail. Vi har også flere tusindevis af designs og mønstre klar, som du frit kan vælge imellem. Guldvinger på ryggen, et logo over brystet eller jeres helt eget motto på rygsækken? Hos TeamShirts kan du få det hele. 

Brug for support?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold? Vi hjælper dig gerne med designet af dit nye holdtøj. Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Hurtig levering og jeg fik hvad jeg…

Hurtig levering og jeg fik hvad jeg forventede

Connie Johansen

produktet kom før forventet levering.

Jeg prøvede jeres produkt for første gang og kunne godt se, i skulle bruge nogle dage for at lave min hættetrøje . Men første efter jeg havde bestilt, så jeg det slet ikke bliver lavet i danmark. Godt tænkte jeg, tysk kvalitet må betale sig. Så fik jeg hættetrøjen og i udtaler den som premium men det synes jeg så ikke den er. Den er fin nok men ikke premium. :-) Så at den blev lavet i tyskland havde vel ikke noget at sige. Men jeg er glad for min hættetrøje og har nu planen om at bestille en t-shirt også. Jeg har nemlig brugt en fed skrifttype jeg ikke har set andre. Så jeg er faktisk lidt bundet til jer, hvad jo ikke gør noget.

Thomas Zeissler

Produkternes kvalitet var over det…

Produkternes kvalitet var over det forventede, de kom før den forventede leverings dato, og det problem der var ,blev ordnet med det samme selvom fejlen lå hos mig som kunde. Kan varmt anbefale.

Steffen Dyhr-Nielsen

Bedste det er ikke nok fem stjerner 👍🏽

Bedste det er ikke nok fem stjerner 👍🏽

mohammad jabor

God oplevelse, og gode produkter.

Jeg bestilte to løbe-trøjer med billede motiv, og tekst. Jeg skal bruge en af trøjerne til marathon d. 14 maj. UPS mistede min pakke, og TeamShirts sendt en ny pakke med det samme. Manden jeg fik i røret var virkelig venlig, og forstående overfor mig. God kundeservice, og generelt bare en virkelig god oplevelse. Produkterne er også super gode :)

Sabine Beck

God

4/5 baseret på 632 anmeldelser