Bestil indtil jul?

Læs mere

Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Dansetøj med tryk

Fælles om bevægelsen

Dansetøj med tryk

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Vores udvalg af produkter

Matchende outfits - som I sammen kan bevæge jer i

Hvad enten du danser vildt eller i slowmotion, moderne eller traditionelt, tango eller zumba: Dine moves er afhængige af, at du kan bevæge dig fuldstændig frit i det tøj, du har på. TeamShirts sikrer dig fuld bevægelighed og et tjekket look på én og samme tid. Har I brugt en hel sæson på at koordinere jeres moves til perfektion? Så mangler I bare koordinerede outfits, for at det hele går op i en højere enhed.

Jo flere dansende mennesker jo bedre, for hos TeamShirts kan du score helt op til 50 procents rabat, hvis du bestiller tøj til hele holdet. Hvis I er en mindre gruppe, så fortvivl ikke. Allerede ved køb af 6 produkter er der gode rabatter at hente. Så hvad med at gå hele vejen og få leggings, sportstasker og caps med i købet? 

Dansetøj med tryk på 5 minutter

1. Star med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet produktet, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på produktet. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

DESIGN NU

Vores gratis designs

Unikt udtryk

Går du rundt med en uforløst kreativ t-shirtdesigner i maven? Har du gode ideer til, hvordan netop du og dit hold kan udtrykke jer visuelt? Vores designværktøjer er utroligt nemme at bruge og giver enormt meget plads til dig og dine ideer til farver og motiv. Vil du gerne inspireres, eller ønsker du hjælp til at føre dine visioner ud i livet?

Vores dygtige grafikerteam sidder klar til at hjælpe dig på både telefon og e-mail. Vi har også flere tusindevis af designs og mønstre klar, som du frit kan vælge imellem. Guldvinger på ryggen, et logo over brystet eller jeres helt eget motto på rygsækken? Hos TeamShirts kan du få det hele. 

Brug for support?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold? Vi hjælper dig gerne med designet af dit nye holdtøj. Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Kvaliteten af t-shirts og tryk er ok

Kvaliteten af t-shirts og tryk er ok. Str passer også. Leveringstiden er ret lang og prisen er meget høj. På hjemmesiden bør der stå hvad 1 stk koster. Så kan evt. rabat ved flere stk af samme slags komme senere. Jeg købte 2 stk med samme tryk, men i 2 forskellige str og de kostede mig 600,- incl fragt. Det er da noget dyrere end 94,- som står ved det enkelte produkt.!!

Ilse Smed

Generelt en fin oplevelse.

Generelt en fin oplevelse. God service med hurtige tilbagemeldinger pr. email. Bare ærgerligt at man ikke kan se hvem der har bestilt hvilken trøje når man via websitet indsamler størrelser til en bestilling. Det gør faktisk funktionen stort set ubrugelig og skaber unødig forvirring.

Tobias Knudsen

Hurtigt levering og kvaliteten var i top

Hurtigt levering og kvaliteten var i top

patrick gregor

Hurtig levering og trykket er i god…

Hurtig levering og trykket er i god kvalitet.

Dennis Stenild.

Ekstrem nem måde at få lavet flot tøj med logo

Ekstrem nem måde at få lavet flot tøj med logo / andet trykket på. Har prøvet at få produceret tøjet hos andre firmaer, hvor det var for svært at få lavet en aftale. Meget tilfreds med resultatet, hjælp fra kundeservice til at nå frem til et godt resultat at tryk (logo) og kvaliteten af tøj. Dog lidt ærgerlig over leveringstid på 14 dage som brev i stedet for som pakke og sporbar (standard gratis)

Mathilde Sardal

Fremragende

4,5/5 baseret på 695 anmeldelser