Broderede tøj

brodering på tøj: Broderet logo på trøjer, caps eller hoodies

Ligegyldigt om dine broderidrømme handler om forklæder, poloshirts, caps eller hoodies: Upload dit eget design eller holdets/forretningens/klubbens (you name it) logo. Du kan også vælge frit imellem vores skabeloner og gratis motiver - eller selvfølgelig tilføje tekst og jeres egne navne. Bestil i dag - nemt, hurtigt og lige til døren!

Broderet outfit til hele holdet - gennem få trin :

 

 • Klik herunder på  "Design nu" for at åbne designprogrammet.

 • Find det produkt, der passer til dig, og vælg en farve.

 • Upload dit motiv og find den rigtige placering.

 • Hvis du ønsker at brodere dit produkt, skal du blot indstille "broderi" i menuen til venstre (broderi / tryk).

 • Vil du også tilføje holdets navne og numre på ryggen? Intet problem! Det kan du nemt med vores "navne og numre funktion".

 • Voilà. Det var faktisk det. Nu kan dine nye broderede outfits sendes til produktion.

  Design nu

Det helt rigtige udstyr til holdet:

...Eller til studenterfesten, fodboldklubben og firmaet: Med broderede produkter får du hele holdet op på et helt nyt niveau med dette nye, kvalitetbevidste tilbud fra TeamShirts. Jeres holdtøj bliver tidsløst og stilsikkert. Det er nemt at bestille - og nærmest endnu nemmere at få designet til at se ud som i dine drømme. Vi har et bredt udvalg af produkter, som vi tilbyder at brodere. Aktuelt rummer denne samling både hoodies, sweatshirts, forklæder, caps og sidst men ikke mindst: Poloskjorter til både mænd og kvinder. Er du holdkaptajn eller PR-ansvarlig?

Så vær firstmover, som bestiller broderede caps til hele flokken. Herefter er prikken over i'et selvfølgeligt, hvis I også topper outfittet med broderede trøjer. Har klassen brug for lidt ekstra stundenterforkælelse i år? kom i gang med broderede matchende hoodies til hele årgangen! Har du en foodtruck, en hyggelig café eller en restaurent, er du også i sikre hænder hos os: Bestil fx flotte kontrastfarvede forklæder med jeres logo som broderi, eller lækre trøjer til personalet!

Dine fordele med TeamShirts' broderiværksted:

Om du - som holdkaptajn - ønsker at enten bestille surprise-caps til hele holdet med matchende broderi eller om du har taget kontakt til TeamShirts for at få et godt tilbud på broderede hoodies – Hos os er du havnet på den rette hylde. Hvis du mangler rådgivning omkring, hvorvidt dit motiv egner sig til broderi, eller om du hellere skal vælge en anden trykmetode - så kan du altid gøre brug af vores gratis grafikerservice, hvor vores dygtige team sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller til at bearbejde dit motiv professionelt ,

Det er vores største interesse, at jeres produkter bliver perfekte! Og det bedste har vi gemt til nu: Allerede ved køb af 6 produkter får du en god mængderabat hos hos. Du kan ende på helt op til 60% rabat. Har du bestilt hos os, og er glad for det broderede motiv, ligger det heldigvis stadig og venter i vores database, og du kan altid kontakte os for efterbestillinger.

Udover broderi tilbyder vi også...

For at sikre det tryk, der passer som fod i hose til jeres motiv, og for at sikre at I får glæde af produtker med lækkert tryk i laaaang tid - gælder det om at vælge den rigtige metode til tryk. For fx t-shirts tilbyder vi flextryk, flocktryk, digital direkt tryk og broderi. Måske er I i tvivl om, hvilken metode der passer bedst til jeres motiv, produkt og idé? Vi har heldgivis helt styr på det efter årevis af erfaring, og vi vælger altid den metode, som passer bedst til det samlede udtryk. Her er en kort gennemgang, hvor I kan danne jer et overblik over de forskellige metoder:

 

 • Direkte digitaltryk betyder, at trykfarven sprøjtes direkte på tøjet og fastgøres med fixativ. I sammenligning med digitaltransfer føles motivet blødere, og t-shirten er mere komfortabel at have på. Farveintensiteten bevares længe, hvis emnet vaskes i hånden. Direkte digitaltryk egner sig godt til store motiver, dog vil trykfarven blegne en smule, de første gange det vaskes. Denne trykmetode er optimal, hvis der ønskes et "vintage-look": Motivet virker let forvasket, og der er ikke så meget knald på farverne. Denne trykmetode er ikke egnet til åndbart materiale.
 • Flextryk er en trykteknik, hvor motivet skæres ud af glat, farvet folie og derefter svejses på det ønskede produkt. Trykfarverne lyser, skinner let og har en høj kontrast. Test har vist, at trykkets form og farvetæthed ikke forandrer sig mærkbart, selv efter 100 vaske. Flextryk er robust og strækbart, og selv tynde linjer brydes ikke. Motivet skal uploades som vektorgrafik, for at denne trykmetode kan anvendes. Vi anbefaler at produkter trykt med denne metode stryges.
 • Du søger et tryk i mega god kvalitet, der holder længe og har en høj farveintensitet - selv efter mange ture i vaskemaskinen. I dette tilfælde er det Flocktryk, der kan opfylde dine ønsker. Trykket har en silkeblød, stoflignende overflade og føles som et tyndt lag plys.Trykfarverne er bløde og lysende
 • Er du ude efter nogle fede assecosieres til at pifte det samlede look op? Lasertryk er velegnet til eksempelvis tasker, huer eller vores produkter af porcelæn. Dette tryk er glat og glansfuldt med brilliant farvekvalitet, der virkelig skinner igennem. Designet overføres til en transparent transferfolie, skæres ud og overføres under pres og ved høj varme. Især hvis produkterne vaskes i hånden, vil dette flotte farvetryk have lang og smuk levetid.