Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

 Broderede tøj

Få jeres logo i det fineste broderi

Broderede tøj

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

brodering på tøj: Broderet logo på trøjer, caps eller hoodies

Ligegyldigt om dine broderidrømme handler om forklæder, poloshirts, caps eller hoodies: Upload dit eget design eller holdets/forretningens/klubbens (you name it) logo. Du kan også vælge frit imellem vores skabeloner og gratis motiver - eller selvfølgelig tilføje tekst og jeres egne navne. Bestil i dag - nemt, hurtigt og lige til døren!

Et udvalg af vores produkter:

Broderet outfit til hele holdet - gennem få trin

  1. Klik herunder på  "Design nu" for at åbne designprogrammet.
  2. Find det produkt, der passer til dig, og vælg en farve.
  3. Upload dit motiv og find den rigtige placering.
  4. Hvis du ønsker at brodere dit produkt, skal du blot indstille "broderi" i menuen til venstre (broderi / tryk).
  5. Vil du også tilføje holdets navne og numre på ryggen? Intet problem! Det kan du nemt med vores "navne og numre funktion".
  6. Voilà. Det var faktisk det. Nu kan dine nye broderede outfits sendes til produktion.

Det helt rigtige udstyr til holdet:

...Eller til studenterfesten, fodboldklubben og firmaet: Med broderede produkter får du hele holdet op på et helt nyt niveau med dette nye, kvalitetbevidste tilbud fra TeamShirts. Jeres holdtøj bliver tidsløst og stilsikkert. Det er nemt at bestille - og nærmest endnu nemmere at få designet til at se ud som i dine drømme. Vi har et bredt udvalg af produkter, som vi tilbyder at brodere. Aktuelt rummer denne samling både hoodies, sweatshirts, forklæder, caps og sidst men ikke mindst: Poloskjorter til både mænd og kvinder. Er du holdkaptajn eller PR-ansvarlig?

Så vær firstmover, som bestiller broderede caps til hele flokken. Herefter er prikken over i'et selvfølgeligt, hvis I også topper outfittet med broderede trøjer. Har klassen brug for lidt ekstra stundenterforkælelse i år? kom i gang med broderede matchende hoodies til hele årgangen! Har du en foodtruck, en hyggelig café eller en restaurent, er du også i sikre hænder hos os: Bestil fx flotte kontrastfarvede forklæder med jeres logo som broderi, eller lækre trøjer til personalet!

Dine fordele med TeamShirts' broderiværksted:

Om du - som holdkaptajn - ønsker at enten bestille surprise-caps til hele holdet med matchende broderi eller om du har taget kontakt til TeamShirts for at få et godt tilbud på broderede hoodies – Hos os er du havnet på den rette hylde. Hvis du mangler rådgivning omkring, hvorvidt dit motiv egner sig til broderi, eller om du hellere skal vælge en anden trykmetode - så kan du altid gøre brug af vores gratis grafikerservice, hvor vores dygtige team sidder klar til at besvare dine spørgsmål eller til at bearbejde dit motiv professionelt ,

Det er vores største interesse, at jeres produkter bliver perfekte! Og det bedste har vi gemt til nu: Allerede ved køb af 6 produkter får du en god mængderabat hos hos. Du kan ende på helt op til 50% rabat. Har du bestilt hos os, og er glad for det broderede motiv, ligger det heldigvis stadig og venter i vores database, og du kan altid kontakte os for efterbestillinger.

Udover broderi tilbyder vi også...

For at sikre det tryk, der passer som fod i hose til jeres motiv, og for at sikre at I får glæde af produtker med lækkert tryk i laaaang tid - gælder det om at vælge den rigtige metode til tryk. For fx t-shirts tilbyder vi flextryk, flocktryk, digital direkt tryk og broderi. Måske er I i tvivl om, hvilken metode der passer bedst til jeres motiv, produkt og idé? Vi har heldgivis helt styr på det efter årevis af erfaring, og vi vælger altid den metode, som passer bedst til det samlede udtryk. Her er en kort gennemgang, hvor I kan danne jer et overblik over de forskellige metoder:

Digitaltryk
Digitaltryk
Trykfarven sprøjtes direkte på tøjet og gøres holdbar med et fixativ. I sammenligning med digitaltransfer føles motivet blødere, og shirten er mere komfortabel at have på.
Flextryk
Flextryk
Dette er en trykteknik, hvor motivet skæres ud af glat farvet folie og derefter svejses på det ønskede produkt. Trykfarverne lyser, skinner let og har høj kontrast. Test har vist, at trykkets form og farvetæthed ikke forandrer sig mærkbart, selv efter 100 vaske.
Polyestertryk
Polyestertryk
Takket være den nyeste trykteknologi muliggør polyprint-processen også flerfarvet tryk på åndbare polyesterstoffer fra sportens verden. Denne trykproces bevarer og forsegler blækket ved hjælp af en speciel ioniseringsproces på produktet. Det gør trykket ekstra holdbart, vaskbart og slidstærkt.
Serigrafi
Serigrafi
Serigrafi er en af de ældste trykmetoder, der findes, og det regnes den dag i dag for et traditionelt håndværk. Tricket er: Hver enkelt farve i dit design påføres med sin egen si på produktet. Vi kan trykke op til 5 farver. Det betyder, at inden trykprocessen starter, så fremstilles der op til fem sier - uafhængigt af om der skal trykkes én eller tusind artikler. Derfor kan serigrafi især betale sig ved store ordrer. Og alligevel kan du hos os foretage minimumsbestillinger, der er helt nede på 10 stk.