Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Golftøj med logo

Fælles om at holde fokus

Golftøj med logo

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Vores sortiment

Golftøj med tryk på 5 minutter

1. Star med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet produktet, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på produktet. Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

DESIGN NU

Se ud som en professionel!

Golf kræver fokus! Derfor skal alt andet være i orden! Hos TeamShirts tilbyder vi lette løsninger - uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet. Hvad enten I er en gruppe garvede spillere, eller om I er en gruppe unge caddies, der synes, at det nu må være jeres tur til at sigte - TeamShirts har, hvad I skal bruge. Danmark er et lille land, men alligevel råder vores grønne enge over knap 200 golfbaner. Det skal da udnyttes! Så smukke omgivelser fortjener smukke klæder: Hos TeamShirts kan du helt selv designe dine outfits. Bestil i dag! Til dig selv, dine kammerater og måske endda til hele din klub?Eller I er måske en gruppe dedikerede golfspillere på vej på en uforglemmelig golftur i udlandet, og vil gerne vise alle, at I er et team? Allerede ved køb af 6 produkter opnår du rabat hos os, men hvis I er en stor gruppe, kan der være hele 50 procent rabat at hente. 

Vores gratis motiver

Det kan nærmest ikke blive lettere...

Når du handler hos TeamShirts, følger vi dig hvert skridt på vejen. Først og fremmest skal du vælge de produkter, som du ønsker. En sporty t-shirt, som du nemt kan ånde i? En stilren poloshirt? En kasket til de lange dage med skarp sol? En sporttaske til alt dit grej? Når du har valgt mellem de mange spændende produkter, er det tid til at designe! Er du allerede medlem af en golfklub med et fedt logo? Perfekt, så skal du bare uploade det, og placere motivet på dine valgte produkter. Har du brug for inspiration til designet? Som du kan se på denne side har vi massevis af motiver til golfelskeren - Ja faktisk har vi tusindevis af motiver, som du frit kan vælge imellem. Når du er færdig med designprocessen, er det bare om at vente spændt ved postkassen - hos TeamShirt tilbyder vi nemlig gratis levering til hele Europa. Skal det gå hurtigt med leveringen? Så kan du selvfølgelig også tilkøbe ekspresslevering. Ingen undskyldning for at blive hjemme: Hop i jeres nye outfits og lad golfvognene tage jer med ud i sommerlandet!

Brug for support?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold? Vi hjælper dig gerne med designet af dit nye holdtøj. Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Super god service

Super god service, lækker kvalitet og hurtigt levering! Super tilfreds!

Omar

God og hurtig service

De var meget hurtige til at svare på mine mails og selvom jeg havde en stram deadline, så kom t-shirts i fin tid. Rigtig fint tryk på ryggen.

Laura

Godt

Hurtigt levering, og god kvalitet

Lucas Davis-Skjøth

Alt til min tilfredshed

Alt var tilfredsstillende

Morten Vindberg

Hurtige og godt produkt 👏

Hurtige og godt produkt 👏

Linnéa von Köhler

Fremragende

4,5/5 baseret på 773 anmeldelser