Design nu og spar op til 60 % . Golf

Golftøj med logo

Se ud som en professionel!

Golf kræver fokus! Derfor skal alt andet være i orden! Hos TeamShirts tilbyder vi lette løsninger - uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet. Hvad enten I er en gruppe garvede spillere, eller om I er en gruppe unge caddies, der synes, at det nu må være jeres tur til at sigte - TeamShirts har, hvad I skal bruge. 
Danmark er et lille land, men alligevel råder vores grønne enge over knap 200 golfbaner. Det skal da udnyttes! Så smukke omgivelser fortjener smukke klæder: Hos TeamShirts kan du helt selv designe dine outfits.

Bestil i dag! Til dig selv, dine kammerater og måske endda til hele din klub?
Eller I er måske en gruppe dedikerede golfspillere på vej på en uforglemmelig golftur i udlandet, og vil gerne vise alle, at I er et team? Allerede ved køb af 6 produkter opnår du rabat hos os, men hvis I er en stor gruppe, kan der være hele 60 procent rabat at hente. 

Det kan nærmest ikke blive lettere...

Når du handler hos TeamShirts, følger vi dig hvert skridt på vejen. Først og fremmest skal du vælge de produkter, som du ønsker. En sporty t-shirt, som du nemt kan ånde i? En stilren poloshirt? En kasket til de lange dage med skarp sol? En sporttaske til alt dit grej? Når du har valgt mellem de mange spændende produkter, er det tid til at designe! Er du allerede medlem af en golfklub med et fedt logo? Perfekt, så skal du bare uploade det, og placere motivet på dine valgte produkter. Har du brug for inspiration til designet? Som du kan se på denne side har vi massevis af motiver til golfelskeren -

Ja faktisk har vi tusindevis af motiver, som du frit kan vælge imellem. Når du er færdig med designprocessen, er det bare om at vente spændt ved postkassen - hos TeamShirt tilbyder vi nemlig gratis levering til hele Europa. Skal det gå hurtigt med leveringen? Så kan du selvfølgelig også tilkøbe ekspresslevering. Ingen undskyldning for at blive hjemme: Hop i jeres nye outfits og lad golfvognene tage jer med ud i sommerlandet!

Brug for support?

 

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk.
Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold?
Vi hjælper dig gerne med designet af dit nye holdtøj.
Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!
Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.