Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Krus med billede eller logo

Fælles om en god start på dagen. Hver dag.

Krus med billede eller logo

Vores produkter

Sådan gør du:

1. Star med at klikke her og vælg dit ønskede produkt. 

2. Når du har fundet den hoodie, som du ønsker, er det tid til at vælge en farve. 

3. Når farven er valgt, kan du enten uploade et billede, et logo eller en tekst, som du ønsker på trøjen Du kan også vælge et af vores mange gratis designs. 

4. Når alle disse skridt er taget, er du klar til at bestille varen og spændt vente på den gratis levering. 

Skab synlighed og sammenhold på arbejdspladsen

Få en god start på arbejdsdagen med egne personlige krus med firmaets logo, en motiverende tekst eller et fælles billede. Skab en følelse af at høre sammen og af, at alle er en del af det store hele, som er jeres virkesomhed. I mødet med kunder og klienter kan kopper med logo bidrage til tegn pä professionalisme, når I til møder og konferencer serverer kaffen i personlige kopper.

Er I et kollegiekøkken, en frivillig forening, et lærerværelse eller en tennisklub? Alle fællesskaber har brug for noget at samles om - og hvorfor ikke lade dette være en kop kaffe i kop med jeres helt eget motiv? Hos TeamShirts er der kæmpe rabatter at hente, hvis I er mange, der bestiller sammen - ja faktisk helt op til 60 % rabat på jeres kopper. 

Se alle vores designs

Kopper til din kaffebar

Hvis gæsterne i din kaffebar skal huske dit brand, er kopper med cafeens navn og logo en billig og effektiv måde at markedsføre sig på. Design selv din drømmekop i vores designtool og bestil et stort parti hjem med det samme, så du kan glæde dig over din 60 % rabat og gratis levering. 

Sig farvel til anonymitet og hej til sammenhæng i dit brand. Udover navn og logo kan du også pryde dine kopper med et citat, som du gerne vil forbindes med. Mulighederne er uendelige, og du kan altid søge inspiration i vores tusindevis af gratis designs eller hos vores dygtige grafikerteam i kundeservice. 

Det skulle være figurskåret

Det skulle være figurskåret

Jimmie Berk

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

Line Bjerg

Jeg er super glad for mit køb

Jeg er super glad for mit køb! Farverne afviger en smule fra billederne, men det er ikke nok til at jeg vil brokke mig. Jeg synes det er super kvalitet og hurtig levering!

Emilie

God service og hurtig levering.

Jeg bestilte en 48 t-shirts med print, til internt brug i vores virksomhed. Der var mængde rabat hvor der gav en stor besparelse. Super god service med hurtig bekræftelse af ordre med info om forventet leveringstid. Og modtog opdatering da ordren blev fragtet fra lager med en opdateret estimat om leveringsdato. Og ordren blev sågar leveret dagen før estimat. Den eneste årsag til jeg ikke har givet den 5.stjerne, er jeg ikke har set kvalitet efter maskinvask endnu.

Kathrine Bauer Larsen

Mere end tilfreds med de trøjer jeg har…

Mere end tilfreds med de trøjer jeg har købt, 3 stk, og alle præcis som jeg lavede dem på hjemmesiden og i rigtig fin kvalitet.

Jeppe

God

4/5 baseret på 249 anmeldelser

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254 eller info@teamshirts.dk

Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have? Vi hjælper dig gerne videre med designet. Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.