Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

T-shirts til jeres polterabend med eget tryk

Fælles om ed vild aften

T-shirts til jeres polterabend med eget tryk

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

hold det classy eller hold det råt

En aften han aldrig glemmer

Og I andre forhåbenligt heller ikke. Derfor skal I sørge for at gøre dagen så gennemført som muligt. Hos TeamShirts tilbyder vi et hav af fede produkter, som kan gøre jeres dag endnu federe! Har I planlagt en tur på paintballbanen, i skydeteltet eller på gocartbanerne? Skal I på cocktailkursus, til feinschmecker vinsmagning, eller skal I ud og sejle med rosé i glassene og vind i håret? I har planerne - vi har outfittet.

Valget er jeres: Om I vil overraske den kommende brudgom iført t-shirts med hans ansigt, hans motto eller med alle jeres navne på ryggen. Om I skal drikke skummende fadøl af personaliserede ølkrus med et af vores uendeligt mange gratis designs påtrykt. Vælg det ønskede produkt her, og kom direkte videre til vores designtool, som er super nemt at bruge. Og så er det bare om at være kreativ! 

Designs til frit brug

Kald det kærlighed

Eller kald det blot: Virkelig god service. Hos TeamShirts er der helt op til (...hold på hat, briller og butterfly) 50 procent at spare, hvis I er mange, der bestiller hos os på én gang. Allerede ved blot 6 produkter sparer i hele 10 procent, så det kan sagtens betale sig at gå all in. Vi leverer gratis til hele Europa, men hvis I skal bruge jeres produkter med kort varsel, kan I også sagtens tilkøbe ekspresslevering, og have produkterne i jeres hænder hurtigst muligt. 

For at være sikker på, at alle jeres unikke t-shirts sidder perfekt på hele polterabend-holdet, kan I med vores geniale indsamlingstool nemt og online indsamle størrelser (og evt. navne osv.) på hele teamet inden den store dag. Sidst men ikke mindst: Glem ikke at bestille det helt perfekte outfit til den heldige mand! Måske med: "Hjælp jeg skal giftes", "Groom to be", "Aldrig mere tinder", "Hurra jeg skal snart giftes" eller hvad I ellers kan finde på at udnævne til dagens motto!

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have? Vi hjælper dig gerne videre med designet. Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.

Altid super godt

Altid super godt

Mike

Super god men der er dog en lille fejl…

Super god men der er dog en lille fejl på en af hættetrøjerne.. Der er en rød streg på en af hætter e men ikke noget man ser. 😊

Mikkeline

Super fint

Super fint. Tak.

Victoria Garre

Hurtig levering og god feedback undervejs

Selvom firmaet er tysk fik jeg en god "dansk" oplevelse som gjorde at det føltes irrelevant at produktion foregik i udlandet

Morten

God oplevelse

Det var nemt at bestille og designe. Pakken ankom 5 dage før forventet. Kvaliteten på produktet er ok men kunne godt have været lidt højere. Ellers rigtig fin oplevelse :)

kjartan grassov

God

4/5 baseret på 589 anmeldelser