Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

T-shirts til jeres polterabend med eget tryk

Fælles om ed vild aften

T-shirts til jeres polterabend med eget tryk

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

hold det classy eller hold det råt

En aften han aldrig glemmer

Og I andre forhåbenligt heller ikke. Derfor skal I sørge for at gøre dagen så gennemført som muligt. Hos TeamShirts tilbyder vi et hav af fede produkter, som kan gøre jeres dag endnu federe! Har I planlagt en tur på paintballbanen, i skydeteltet eller på gocartbanerne? Skal I på cocktailkursus, til feinschmecker vinsmagning, eller skal I ud og sejle med rosé i glassene og vind i håret? I har planerne - vi har outfittet.

Valget er jeres: Om I vil overraske den kommende brudgom iført t-shirts med hans ansigt, hans motto eller med alle jeres navne på ryggen. Om I skal drikke skummende fadøl af personaliserede ølkrus med et af vores uendeligt mange gratis designs påtrykt. Vælg det ønskede produkt her, og kom direkte videre til vores designtool, som er super nemt at bruge. Og så er det bare om at være kreativ! 

Designs til frit brug

Kald det kærlighed

Eller kald det blot: Virkelig god service. Hos TeamShirts er der helt op til (...hold på hat, briller og butterfly) 50 procent at spare, hvis I er mange, der bestiller hos os på én gang. Allerede ved blot 6 produkter sparer i hele 10 procent, så det kan sagtens betale sig at gå all in. Vi leverer gratis til hele Europa, men hvis I skal bruge jeres produkter med kort varsel, kan I også sagtens tilkøbe ekspresslevering, og have produkterne i jeres hænder hurtigst muligt. 

For at være sikker på, at alle jeres unikke t-shirts sidder perfekt på hele polterabend-holdet, kan I med vores geniale indsamlingstool nemt og online indsamle størrelser (og evt. navne osv.) på hele teamet inden den store dag. Sidst men ikke mindst: Glem ikke at bestille det helt perfekte outfit til den heldige mand! Måske med: "Hjælp jeg skal giftes", "Groom to be", "Aldrig mere tinder", "Hurra jeg skal snart giftes" eller hvad I ellers kan finde på at udnævne til dagens motto!

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have? Vi hjælper dig gerne videre med designet. Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.

Levering tog lidt lang tid men varen…

Levering tog lidt lang tid men varen var fin nok

Sigurd Vedel Friborg

Udmærket

Udmærket, hurtigt ekspedition.

Kaj Bælum

Lækker kvalitet - hurtig levering

Jeg har endnu engang købt en hættetrøje i lækker kvalitet og som kom hurtigere end forventet.

Rasmussen

Hurtig at bestille og levering før tid

Hurtig at bestille og levering før tid

Pauli BN

Fint samarbejde

Fint samarbejde

Ordre

Fremragende

4,5/5 baseret på 794 anmeldelser