Bestil indtil jul?

Læs mere

Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

T-shirts til jeres polterabend med eget tryk

Fælles om ed vild aften

T-shirts til jeres polterabend med eget tryk

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

hold det classy eller hold det råt

En aften han aldrig glemmer

Og I andre forhåbenligt heller ikke. Derfor skal I sørge for at gøre dagen så gennemført som muligt. Hos TeamShirts tilbyder vi et hav af fede produkter, som kan gøre jeres dag endnu federe! Har I planlagt en tur på paintballbanen, i skydeteltet eller på gocartbanerne? Skal I på cocktailkursus, til feinschmecker vinsmagning, eller skal I ud og sejle med rosé i glassene og vind i håret? I har planerne - vi har outfittet.

Valget er jeres: Om I vil overraske den kommende brudgom iført t-shirts med hans ansigt, hans motto eller med alle jeres navne på ryggen. Om I skal drikke skummende fadøl af personaliserede ølkrus med et af vores uendeligt mange gratis designs påtrykt. Vælg det ønskede produkt her, og kom direkte videre til vores designtool, som er super nemt at bruge. Og så er det bare om at være kreativ! 

Designs til frit brug

Kald det kærlighed

Eller kald det blot: Virkelig god service. Hos TeamShirts er der helt op til (...hold på hat, briller og butterfly) 50 procent at spare, hvis I er mange, der bestiller hos os på én gang. Allerede ved blot 6 produkter sparer i hele 10 procent, så det kan sagtens betale sig at gå all in. Vi leverer gratis til hele Europa, men hvis I skal bruge jeres produkter med kort varsel, kan I også sagtens tilkøbe ekspresslevering, og have produkterne i jeres hænder hurtigst muligt. 

For at være sikker på, at alle jeres unikke t-shirts sidder perfekt på hele polterabend-holdet, kan I med vores geniale indsamlingstool nemt og online indsamle størrelser (og evt. navne osv.) på hele teamet inden den store dag. Sidst men ikke mindst: Glem ikke at bestille det helt perfekte outfit til den heldige mand! Måske med: "Hjælp jeg skal giftes", "Groom to be", "Aldrig mere tinder", "Hurra jeg skal snart giftes" eller hvad I ellers kan finde på at udnævne til dagens motto!

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have? Vi hjælper dig gerne videre med designet. Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.

Kvaliteten af t-shirts og tryk er ok

Kvaliteten af t-shirts og tryk er ok. Str passer også. Leveringstiden er ret lang og prisen er meget høj. På hjemmesiden bør der stå hvad 1 stk koster. Så kan evt. rabat ved flere stk af samme slags komme senere. Jeg købte 2 stk med samme tryk, men i 2 forskellige str og de kostede mig 600,- incl fragt. Det er da noget dyrere end 94,- som står ved det enkelte produkt.!!

Ilse Smed

Generelt en fin oplevelse.

Generelt en fin oplevelse. God service med hurtige tilbagemeldinger pr. email. Bare ærgerligt at man ikke kan se hvem der har bestilt hvilken trøje når man via websitet indsamler størrelser til en bestilling. Det gør faktisk funktionen stort set ubrugelig og skaber unødig forvirring.

Tobias Knudsen

Hurtigt levering og kvaliteten var i top

Hurtigt levering og kvaliteten var i top

patrick gregor

Hurtig levering og trykket er i god…

Hurtig levering og trykket er i god kvalitet.

Dennis Stenild.

Ekstrem nem måde at få lavet flot tøj med logo

Ekstrem nem måde at få lavet flot tøj med logo / andet trykket på. Har prøvet at få produceret tøjet hos andre firmaer, hvor det var for svært at få lavet en aftale. Meget tilfreds med resultatet, hjælp fra kundeservice til at nå frem til et godt resultat at tryk (logo) og kvaliteten af tøj. Dog lidt ærgerlig over leveringstid på 14 dage som brev i stedet for som pakke og sporbar (standard gratis)

Mathilde Sardal

Fremragende

4,5/5 baseret på 695 anmeldelser