Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

T-shirts til jeres polterabend med eget tryk

Fælles om ed vild aften

T-shirts til jeres polterabend med eget tryk

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

hold det classy eller hold det råt

En aften han aldrig glemmer

Og I andre forhåbenligt heller ikke. Derfor skal I sørge for at gøre dagen så gennemført som muligt. Hos TeamShirts tilbyder vi et hav af fede produkter, som kan gøre jeres dag endnu federe! Har I planlagt en tur på paintballbanen, i skydeteltet eller på gocartbanerne? Skal I på cocktailkursus, til feinschmecker vinsmagning, eller skal I ud og sejle med rosé i glassene og vind i håret? I har planerne - vi har outfittet.

Valget er jeres: Om I vil overraske den kommende brudgom iført t-shirts med hans ansigt, hans motto eller med alle jeres navne på ryggen. Om I skal drikke skummende fadøl af personaliserede ølkrus med et af vores uendeligt mange gratis designs påtrykt. Vælg det ønskede produkt her, og kom direkte videre til vores designtool, som er super nemt at bruge. Og så er det bare om at være kreativ! 

Designs til frit brug

Kald det kærlighed

Eller kald det blot: Virkelig god service. Hos TeamShirts er der helt op til (...hold på hat, briller og butterfly) 50 procent at spare, hvis I er mange, der bestiller hos os på én gang. Allerede ved blot 6 produkter sparer i hele 10 procent, så det kan sagtens betale sig at gå all in. Vi leverer gratis til hele Europa, men hvis I skal bruge jeres produkter med kort varsel, kan I også sagtens tilkøbe ekspresslevering, og have produkterne i jeres hænder hurtigst muligt. 

For at være sikker på, at alle jeres unikke t-shirts sidder perfekt på hele polterabend-holdet, kan I med vores geniale indsamlingstool nemt og online indsamle størrelser (og evt. navne osv.) på hele teamet inden den store dag. Sidst men ikke mindst: Glem ikke at bestille det helt perfekte outfit til den heldige mand! Måske med: "Hjælp jeg skal giftes", "Groom to be", "Aldrig mere tinder", "Hurra jeg skal snart giftes" eller hvad I ellers kan finde på at udnævne til dagens motto!

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have? Vi hjælper dig gerne videre med designet. Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.

Hurtig levering og god service i…

Hurtig levering og god service i købsprocessen

Michael Hejl

Utroligt hurtigt

Utroligt hurtigt, og med kvalitets kundeservice. Vi bestilte hoodies til klassetur

Ben Sho

Godt firma

Godt firma, holde det de lover inkl. leveringstid I mødekommende og dygtige, flotte print og broderi Kvaliteten på T-shirts var rigtig gode. Kvalitet og pris stemmer overens. Hjemme siden er nem at søge og bestille i, når man lige finder den røde tråd. Vil helt sikker bestille derfra igen.

Harriet Michelle Sølvbjerg

Flere gange sucess, hurtigt og godt

Bestilte fra jer tilbage i 2020 hvor jeg var super timfreds. Bestile igen her i 2024, hurtig levering og kvalitet over alle forventninger

Casandra Linde Pedersen

God kvalitet

Mega fedt produkt og fedt at den blir sendt så hurtigt Hjemmeside kunne godt bruge noget opdatering jeg brugte lang tid på at vende trøjen så jeg kunne skrive bag på Men mega fedt da det lykkedes

Jens Poulsen

Fremragende

4,5/5 baseret på 755 anmeldelser