Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Reklameartikler og merchandise med logo

Fælles om at skabe kontakt

Reklameartikler og merchandise med logo

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Stort sortiment

Til dig, der ønsker et seriøst og synligt brand!

Tag et kig på TeamShirts kæmpe sortiment af reklameartikler og merchandise for dit firma, din forretning eller din forening. Synliggør dit brand til konferencer, messer, events, sportsbegivenheder: Vær der, hvor kunderne er, og sørg for at gøre dem til et del af holdet. Vi er mere en blot et t-shirttrykkeri. Hos os finder du udover t-shirts også hoodies, trøjer, poloshirts, huer, kasketter, boligartikler, muleposer, sportsoutfits og meget meget mere. 

Hos TeamShirts er vi specialiserede i produkter skræddersyet til den enkelte kundes behov. Om du er influencer eller ejer et ismejeri- er youtuber eller yogainstruktør, kanonkonge eller konsulent. Intet brand er for stort eller småt til Teamshirts. 

Er du influencer, kunstner, foredragsholder?

Hos TeamShirts kan du nemt og billigt designe og producere merchandise til dine fans og følgere. Skal du på foredragstuné i landet, trænger din webshop til fornyelse eller er det snart på tide med en ny giveaway? Kopper med dit logo, caps med dit bedste citat eller t-shirts med billeder, grafisk design eller hvad der ellers repræsenterer dig og dit team. Fordelen ved at lade TeamShirts være en del af supply-kæden for dine produkter er, at vi har styr på trykproces, forsendelser osv. Du kan derfor koncentrere dig om at levere på scenen. 

Følgere, fans og tilhængere kan lide at have noget at tage med hjem, noget som de selv kan bruge til at positionere sig i verden med. At få fans til at købe og bære tøj med dit logo eller brand er en fordelagtig måde at placere sig visuelt i bybilledet på. Medielandskabet er en konstant kamp om brugernes opmærksomhed, og det visuelle udtryk har aldrig været mere afgørende. Tøv aldrig med at skrive eller ringe til os, hvis du vil overbevises yderligere!

Et udvalg af designs

Køb stort ind - og få en meget fordelagtig pris

Hos TeamShirts vil vi gerne imødekomme store odrer. Derfor introducerede vi i 2017 en særlig stor rabat til kunder, der bestiller 100 eller flere produkter. Ved disse ordrer tilbyder TeamShirts hele 50 % rabat. Dette gælder endda også, selvom produkterne er forskellige. Samtidig für du selvfølgelig også vores gratis grafikerservice og 30 dages garanteret returret. 

Din rabat vil hele tiden være synlig i indkøbskurven, så du undervejs kan følge med og se rabatten stige i takt med dine indkøb. Scroll igennem vores forskellige produktkategorier, prøv de forskellige filtre af og lad dig inspirere af alt fra hoodes til muleposer. 

Gigantisk udvalg af gratis designs til merchandise og reklamebrug

TeamShirts store udvalg af gratis designs og motiver er en stor hjælp, når du og dit firma søger det perfekte, personlige motiv til jeres branding. Hvad enten i målretter jer det det danske marked, eller om I har internationalt udsyn: Vores tøj til mænd, kvinder, børn, teeangers kan tilpasses alle målgrupper.

Se alle vores tilgængelige designs her og find den kategori og den stil, der kan brande dine produkter og ideer. Vi tilbyder logoer til alverdens brancher og tilpasset diverse festlige begivenheder. Efterlad et indtryk og et visuelt minde hos dine kunder og besøgende!

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have? Vi hjælper dig gerne videre med designet. Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.