T-Shirt Design

T-Shirt Design

Vælg t-shirt, tilføj motiv, klar!

Den her går ud til jer og jeres hold! Design jeres egne t-shirt til hele banden, og mærk hvad det gør ved holdstemningen. Design jeres eget udtryk, jeres brand og de budskaber, I vil sprede i verden.
If it ain't on a t-shirt, it ain't happening, som vi siger. Design din egen t-shirt i dag og bestil til hele holdet!

Find Produkt

SERVICE:
Hos TeamShirt betyder god service tilfredshedsgaranti.
- Og selvom det lyder for godt til at være sandt, så niv blot dig selv i armen: Du drømmer ikke.  Vi står inde for kvaliteten af vores tryk, og skulle du mod al forventing ikke være tilfreds, kan du altid få dine varer byttet inden for de første 30 dage.

LØSNINGSORIENTERET KUNDESERVICE:
Ring til os på telefon 69 91 82 54. Vores service er tilgængelig på både dansk og engelsk - ring til os i alle hverdage eller send os en e-mail. Vi sidder klar ved tasterne og røret.
Har du brug for hjælp og vejledning til at vælge det rigtige produkt, eller har du en god idé om, hvad du har brug for, men ønsker et godt tilbud fra os? Via vores kontakformular kan du lade os vide, hvad du ønsker dig! Og som de siger i eventyr: Hvad du ønsker, skal du få!

LEVERING:
Vi leverer gratis i hele Europa. Hos os findes der ingen minimumsbestillinger. Selv ved køb af en enkelt t-shirt, leverer vi gratis til din dør eller pakkeshop. Skal du bruge dine t-shirts til et bestemt event eller en spontan idé? Det er selvfølgelig også muligt at tilkøbe ekspress levering! Prøv vores onlinetool til at beregne leveringstid på hjemmesiden!

DESIGN ONLINE:
Noget af det smarte ved en onlineshop er, at den aldrig lukker. Design din t-shirt, når det passer dig. Slut med at stå i kø eller med at bekymre sig om åbningstiderne - åbn vores designtool, og slå dig løs.
Savner du alligevel at se trykket med egne øjne eller at røre materialet med egne hænder, før du bestiller t-shirts til hele holdet? Kontakt os for at bestille testeksemplarer, hvad enten du ønsker dem med eller uden print.

Det rigtige design for dig og din t-shirt:

I vores nemme designtool kan du lade fantasien slippe fri og designe dine drømme t-shirts. Vi tilbyder forskellige skrifttyper, over 30.000 gratis motiver og logoer samt selvfølgelig muligheden for at uploade dine egne billeder, filer og visioner.

Vores forskellige motiver og designs, er skabt af vores dygtige grafikerteam, og er en perlerække af festlige, sjove, flabede, stilede motiver, som kan pifte dit eget design op. Her finder du illustrationer, der passer til alle tænkelige events. Skitur med vennerne, sommerferie med kliken, fødselsdage, mærkedage og alt mellem himmel og jord. Sæt vores designs sammen med dine til du har det designet de helt rigtige t-shirts.
Alle vores motiver er frit tilgængelige og koster derfor ikke ekstra.

Grafisk hjælp:

Vi har dygtige grafikere på linjen, der er klar til at assistere den tekniske del af designprocessen. Det er vigtigt for os, at slutresultatet ser ud, som det du havde forestillet dig forinden. Derfor har vi et par tips til dig, der skal til at designe en t-shirt:

  • Det bedste resultat får du, hvis du placerer dit motiv, i de markerede felter på t-shirten! Forsøg at vælge farver til motivet, som skiller sig mærkbart ud fra t-shirtens farve. Skal trykket forblive tydeligt og lækkert længe? Så undgå områder med syninger, lynlåse og lignende, når du placerer dit motiv.
  • Ønsker I det samme design på hele bestillingen, men forskellige navne, numre eller lignende? Benyt vores navn/nummer-funktion, og lad holdmedlemmerne selv indtaste deres oplysninger via et link. Det har aldrig været lettere, det er aldrig gået hurtigere.
  • Du kan uploade dit billede eller logo som en almindelig jpeg. eller png.-fil, medmindre du skal printe på et af vores åndbare sporstprodukter. Her kræves en særlig vektorfil. Ved du ikke, hvordan man formaterer filen? så send os endelig en mail med billedet. Det er det, vi er her for!


Ved hjælp fra vores grafiske hotline, kan du koncentrere dig fuldt ud om det kreative. Send os en mail med dine ønsker, billeder, logoer - og vi tilpasser filerne. Er der noget, der driller? En baggrund, der skal fjernes, en farve der skal ændres? Hiv fat i os, og få svar inden 24 timer.

Der er mange fordele ved at være et hold. Her kommer nogle flere:

Store grupper, små grupper - vi vil gerne belønne gruppementaliteten hos alle! Derfor er der allerede rabat at hente hos TeamShirts, når du designer 6 t-shirt, og den bliver kun større og større, jo flere I bestiller.

Store hold kan glæde sig til - hold nu fast - en rabat på hele 60 procent, hvis I laver en stor bestilling. Denne rabat gælder også, hvis hver t-shirt er trykt individuelt. Skal I holde polterabend, kan der på hver enkelt t-shirt fx stå "Brudens mor", "brudens bedste veninde" osv. Holdtrøjer og studieturstrøjer kan have forskellige navne - mængderabatten forbliver den samme!

Lige meget hvilket event, eller hvilket slags hold I end måtte være, har vi de perfekte t-shirts. Lækker bomuld til firmaevents, økologiske t-shirts, sportstrøjer til alle slags sport, sommershirts og hoodies til vinter i det kolde nord. Match dine t-shirts med lækre accesories for at sætte prikken over i'et: Kopper, drikkedunke, muleposer, forklæder, tasker, caps. Alt sammen lige til at designe.