Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Fitness tøj med tryk

Faelles om at svede

Fitness tøj med tryk

Geniale rabatter

Fri fragt

Alt-i-én-pakke

Vores udvalg af produkter

Høj intensitet kræver høj kvalitet

Fitness er virkelig noget, man er fælles om. Det gælder om at finde styrken sammen og om at motivere hinanden til at holde ud. Hos TeamShirt vil vi gerne være en del af motivationen og altid være med dig: Når du svinger dig i rebene, air squatter med holdet, triller dæk i skovkanten eller træner med kettlebell i stuen. Vi har nemlig kvalitetsprodukter til alle dele af din trænning - inde eller ude. 

Sammenhold motiverer, og derfor er det også effektivt at have et fælles udtryk. Hvad motiverer jer? Et bestemt motto eller kampråb? At have jeres navne skrevet på ryggen eller holdets logo henover brystet? Hvis du savner inspiration kan du altid dykke ned i vores designdatabase, hvor tusindevis af designs ligger klar til brug. 

Vores gratis designs

Fitness er simpelt - so are we!

Fitness handler om at holde trænningen simpel. Det omkvæd vil vi gerne synge med på her hos TeamShirts, og derfor har vi gjort det nemt og intuitivt for dig at designe dine produkter. Med kun 4 simple skridt kan du designe lige præcis det outfit, som du drømmer om. Klik på knappen med "find dit produkt" og vælg hvor gennemført du ønsker, at dit outfit skal være: T-shirts, bukser, sportstaske, drikkedunk, og alt hvad hjertet ellers kan begære. Klik på det ønskede produkt, og du bliver ledt direkte videre til vores TeamDesigner. Vores designer er virkelig simpel at bruge, så du behøver kun koncentrere dig om at vælge et motiv.

Hos Teamshirts kan I score helt op til 60 procents rabat, hvis I bestiller samlet. Derfor er det en genial idé at lade de andre fra holdet være med inde over dit design. Når dit motiv er på plads, er næste skridt at lade hele teamet få del i dit mesterværk. Her kan du nemt spørge de andre efter størrelse osv., da vi har et perfekt fungerende værktøj til formålet. Blev du revet med af den kreative ånd og har du faktisk flere virkelig flotte designs, som dine kammerater kan vælge imellem? Vores geniale afstemningsfunktion gør det nemt for alle at give deres mening til kende. Til sidst er der kun tilbage at glæde sig over den voksende mængerabat OG at vente spændt på forsendelsen. Så nemt kan det være! 

Brug for support?

Vores service team står klar til at hjælpe dig på tlf +4569918254Er du ikke sikker på, hvilket logo dit hold skal have?Vi hjælper dig gerne videre med designet.Mangler du noget her på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring!Sådan hjælper du os med at forbedre vores tilbud.

Kan klart anbefales

Flot trykværk - nem og intuativ hjemmeside. Levering til tiden. Kan klart anbefales.

Brian Askjær

Familie T’shirts

Vi har bestilt 23 familie T’shirts med logo fra firmaets udvalg og egen skrift på ryggen i både voksen og børnestørrelser. Vi fik god guidning via opkald til firmaets telefonnr. Rigtig fine T’shirts i god kvalitet.

Anne R

Tilfreds hurtig levering

Tilfreds hurtig levering

Majbrith Jørgensen

God kvalitet og venlig betjening

God kvalitet og venlig betjening

Gustav Hansen

Super service!

Super service!

Mads Kvist Knarreborg

God

4/5 baseret på 548 anmeldelser