Har du spørgsmål?

+45 69 91 82 54

Man-fre kl. 9-18
Normal fastnettarif afhængig af din udbyder.

eller

Skriv en mail

eller

Få et tilbud

Geniale rabatter

Fri fragt

Afstemning

Tøj til kampsport: Vores udvalg af produkter

Vores outfits passer alle farver bælter!

I kampsport gælder det om at holde fokus. Om aldrig at lade sig distrahere og om altid at være parat. Derfor har vi gjort det nemt for jer at designe outfits til lejligheden: Så er der ihvertfald én ting mindre at tænke på! Hvad enten du er til judo, karate, capoeira, krav maga, brydning, boksning eller noget helt 7., så har vi helt sikkert produkter, som vil falde i din smag. Vores sportssortiment tæller t-shirts, tanktoppe osv. som er lavet af kvalitetssikret åndbart polyester, så du stadig føler dig godt tilpas midt i kampens hede! I kampsport er det vigtigt at føle, at man hører sammen med et hold. Derfor tilbyder TeamShirts rabatter, der sparker igennem.

Vi tilbyder nemlig op til 50 procent, hvis I er mange, der afgiver bestilling på én gang. I kan bestille holdsæt og designe produkterne med klubbens logo, et motiverende motto eller et af vores tusindvis af gratis motiver, som du nemt kan downloade. I kampsport skal man gå hele vejen - og hvorfor egentlig ikke også gøre det, når man designer udstyr? Sammen med dit specieldesignede tøj kan du også bestille sportstasker, drikkedunke m.m. - alt sammen med klubbens logo på! 

Vores gratis designs

Så nemt kan det være: Designprocessen skridt for skridt

Første skridt er at beslutte dig for, hvor ALL-IN du og klubben vil gå. Skal I have fingrene i vores lækre t-shirts, vores stilsikre og lufttige tanktops, vores shorts i mange farver, vores matchende trænningssæt og vores tilhørende rummelige sportstasker? Når produkterne er valgt begynder den kreative proces. Du kan placere jeres logo, en evt. sponsor eller et af vores designs på brystet, ærmet og måske supplere med navn og nummer på ryggen?

Opstår der undervejs problemer skal du ikke tøve med at kontakte vores kundeservice, hvor også dygtige grafikere sidder parat til at hjælpe dig i designprocessen. Herefter kan du benytte dig af vores tools til at indsamle de andres i klubbens størrelser, navne osv. så I til sidst kan sende en samlet bestilling afsted og se rabatterne komme flyvende. Og nå ja, fik vi sagt, at vi leverer gratis til hele Europa? 

Brug for support?

Vores kundeservice er der for dig på +4569918254 eller info@teamshirts.dk. Er du ikke sikker på hvilket logo, der passer til dit hold? Vi hjælper dig gerne med designet af din nye holdtøj. Savner du noget på vores side? Send os en kort mail med forslag til forbedring! Det hjælper os med altid at tilpasse vores tilbud til dig og dine begivenheder.

Levering tog lidt lang tid men varen…

Levering tog lidt lang tid men varen var fin nok

Sigurd Vedel Friborg

Udmærket

Udmærket, hurtigt ekspedition.

Kaj Bælum

Lækker kvalitet - hurtig levering

Jeg har endnu engang købt en hættetrøje i lækker kvalitet og som kom hurtigere end forventet.

Rasmussen

Hurtig at bestille og levering før tid

Hurtig at bestille og levering før tid

Pauli BN

Fint samarbejde

Fint samarbejde

Ordre

Fremragende

4,5/5 baseret på 794 anmeldelser